2777
2789

خانوما بعضيا چه جوري شوهرشون تابع شونو ؟چه راهكارايي دارن؟؟چيكارميكنن؟؟شوهرمن به ظاهر تابع منه ولي هميشه كارخودشو انجام ميده وبهم دروغ ميگه كه انجام دادم ولي بعد چن روزميفهمم  كه انجام نداده... هروقتم گله ميكنم انكارميكنه   هركاري كردم نشد

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

تو مشتم جا نمیشه 😅😅😅

اما کلا با آرامش حرف زدن و تحت تاثیر قرار دادنش باعث این اتفاق شد

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه روز مهربون شدم نشد

جيغ زدم دعوا كردم نشد

منطقي حرف زدم نشد

ازپدرومادرشم خيلي حساب ميبره

يجورايي اونا زندگي مارو كنترل ميكنن مثلا از ساعت ده ونيم نبايد دير بياييم خونه وگرنه پدرش...

تو يه ساختمونيم

يا بخاييم مسافرت بريم بايد ازقبل بهشون بگيم ..

از اين وضع بدم مياد

ولي نميدونم چه جوري شوهرمو بفهمونم كه توبزرگ شدي وازدواج كردي بايد خودمون تصميم بگيريم

شوهرم ميگه..

شوهرم ميگه توبچه دار شو همه چي عوض ميشه پدر ومادرمم نميتونن كنترل كنن 

ولي مشكل ناباروري داريم ميكروكردم نشد  ومشكل ازشوهرمه 

من كه نميتونم اين وضع رو تا بچه بدنيا بياد تحمل كنم

طلاق هم نميتونم بگيرم به هيچ عنوان ولطفا توراهكارهاتون به اين مورد اشاره نكنين 

ممنون

يه روز مهربون شدم نشد جيغ زدم دعوا كردم نشد منطقي حرف زدم نشد ازپدرومادرشم خيلي حساب ميبره يجورا ...

بعد همه این کارا رو انجام میدید چ بیکارید 

من بودم انقد جیغ میزدم بفهمن زندگی ازکیه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
بعد همه این کارا رو انجام میدید چ بیکارید  من بودم انقد جیغ میزدم بفهمن زندگی ازکیه

آدم براي حفظ زندگيش هركاري ميكنه اينا كه چيزي نيستن 

بيكار نيستم ولي زندگي مو دوس دارم

مثلا من شاغلم.شوهرم ازاد.قسط و همه چب بامن.واسه همه چی من قناعت میکنم.بهترین خونه وزندگی رو ساختم.بعد جاریم خونه دار.ولخرج اهل لباس زیاد وبریز وبپاش.بخدا یه درصد احترامی ک اونا دارن من ندارم.

آدم براي حفظ زندگيش هركاري ميكنه اينا كه چيزي نيستن  بيكار نيستم ولي زندگي مو دوس دارم

وا خب این چ زندگیه که اونا تصمیم بگیرن 

من آدم مستقلی هستم واقعا سختمه به کسی جواب بدم

یا حسین(ع)❤️❤️❤️

من تمام زندگي ام تو دستاي خودمه شوهرم هم هرچي من بگم گوش ميده چندبار هم راهكار هامو تو سايت گذاشتم اما كاربرها ميگن اين زندگي نيست كه تو داري اما خودم خيلي خيلي واضيم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده