2777
2789
عنوان

اگه حوصلت سر رفته بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 31 پست
حالا برگرد همونجا    

همینجام 😂😂

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجام ک دعواس سر دانشجوی پزشکی بودن😊 امشب نی نی سایت خوب نیس  بخوابم بهتره.شبتون بخیر دوستا ...

شب بخیر ☺✋

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
دوستاني كه به امضا استارتر توجه نكردن استارتر آقاهستن

اگه تو نبودی من چیکار میکردم 😆😂😂

به خانمت بگو کمتر تو غذات نمک بریزه نکشی‌ مارو😑😒

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
برو توبه کن😐😐😐😐😐😐😐😐

درای توبه تا صبح بازه 😆

مثلا آقا باشه نباشه چه فرقی داره ،از تو سایت مثلا میخواد چیکارتون کنه؟

وقتی به خودتون مطمئن باشین دیگه جنسیت مهم نیست براتون

اون یه آدمه مثه همه 

قلب و ذهن آدم باید پاک باشه 

تا کی میخواین هی بگین یارو آقاس آقاس 

خوبه بنده خدا خودش اعتراف کرده  

ای ام بی توجه فقط امضاهارو میخونم  

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
به خانمت بگو کمتر تو غذات نمک بریزه نکشی‌ مارو😑😒

امتحان کردیم فایده تداشته 😃😂

امتحان کردیم فایده تداشته 😃😂

بپا سنگ کلیه نگیری بی سنگ نمک بشیم😐

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻