غذاهای خاصی مانع از جذب آهن می شوند. اگر می خواهید از کم خونی فقر آهن جلوگیری نمایید، چای و قهوه و کاکائو با وعده های غذایی خود ننوشید. آنها آهن مورد نیاز مواد غذایی شما را جذب خواهند نمود و مانع از ورود آنها به بدن شما می شوند. شما به همین دلیل باید از نوشیدن این مایعات همراه با مکمل های غذایی آهن خودداری نمایید.
شما همچنین باید از شیر و فرآورده های لبنی اجتناب نمایید زیرا کلسیم در محصولات لبنی ممکن است جذب آهن را کاهش دهد.
شما می توانید کم خونی داشته باید که ناشی از کمبود اسید فولیک است. برای جلوگیری از این مورد، غذاهای حاوی اسید فولیک بیشتر را به رژیم غذایی خود اضافه نمایید. مردان بالای 40 سال باید 400 میکروگرم اسید فولیک در روز دریافت نمایند. زنان بالای 13 سال باید روزانه 400 تا 600 گرم اسید فولیک دریافت نمایند. جهت دریافت اسید فولیک بیشتر، غذاهایی مانند اسفناج، چغندر، کولارد سبز، برگ چغندر سویسی، کلم بروکلی، خردل، کاهو، کلم، عدس، نخود سیاه، لوبیای چیتی، نخود، لوبیا قرمز، کبد گوشت گاو و تخم مرغ مصرف نمایید.
شما همچنین می توانید غذاهایی که حاوی اسید فولیک اضافی مانند نان، ماکارونی و برنج است مصرف نمایید. همچنین میوه ها و آب میوه ها حاوی درصد غنی از اسید فولیک هستند از جمله: موز، پرتغال و آب پرتغال
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!