2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 116 پست
زعفرون تو اون قسمت خوب جواب میده زمین زیادی هم نیاز نداره با یکمی از پولاون میتونید پیاز زعفرون بگیر ...

کاشتیم ولی سال گذشته قناتا خشک شد و کلی از اونا خراب شد این بی ثباتی آبی خیلی بده

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرجند و مشهد که نزدیکترن بهتون

تو نقشه آره ولی مثلا زعفرون و انار و این چیزا همه سوغات اونجا هم هست زیاد خریدار نداره چون کل خراسان دیگه ب همین زعفرون و اینا شناخته میشه

میتونی چندتا حرفه یاد بگیری مثلا ماساژ تخصصی ؟یا ارایشگری یا نجات غریق

اگه دورشو ببینم آره نجات غریق ک خودم بلد نیستم غرق میشم😅ولی ماساژو آره اگه جایی باشه میتونم

هیچی دامدار ولی خب واقعا درآمدی نداره شما میبینید گوشت کیلو ۱ تومنه اینجا زنده کیلو ۳۰۰ تا ۴۰۰ میبر ...

شرایط سختیه

دیگه نهایت مردم بتونن مواد غذایی اساسی را بخرن

حتی خیلی ها گوشت و مرغ و برنج هم نمیتونن بخرن

خواستی کسب و کاری راه بندازی ملزومات را بیار بفروش

هر چند ب نفعته دنبال کار دولتی باشی

اونجور حداقل خیالت راحته بیمه داری .هر ماه هم یه حقوقی که بتونی روش حساب کنی

مثلا وام بگیری قسط بدی

یه راه دیگه اینکه یه حرفه مثل ام دی اف سازی

یاد بگیری یا چیزای دیگه

اگه وسیله داشتم محصولات اینجا رو می آوردم تهران شاید خوب میخریدن...

چ محصولاتی دارین

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اگه دورشو ببینم آره نجات غریق ک خودم بلد نیستم غرق میشم😅ولی ماساژو آره اگه جایی باشه میتونم

ب نظر من باید بری ی شهر بزرگ ی کاری پیدا کنی ک جای خواب داشته باشه مثلا رستورانی چیزی روزا اونجا مشغول باشی عصرا بری دوره ببینی یکی دو سال سختی داره ولی نتیجه میگیری

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اونجا باغای زردالو و زرشک زیاده مربای زردالو و زرشک خانوادگی درست کنید و برای فروش ببرید فقط یه وسیله نقلیه لازم داری میتونی تا مشتری پیدا کنی خودت با ماشینا عبوری ببری بخدا تو همون بیرجند به ما یاد دادن روستا ها منبع درامدن و یه روزی پولدارتر از مردم شهر میشن

هر اتفاقی بیوفته منبع غذای مردم منبع خوراک و نون مردم از روستاس به نظرم فرار از روستا به شهر اشتباه محضه پدر من زمین های کشاورزیشو فروخت و اومد شهر به کارگری به هیچی نرسید این اشتباهو نکن هرکی موندو دامداری و کشاورزیشو انجام داد به یه جایی رسید

تقریبا خراسان جنوبی

فکر کردم استان دیگه ای زندگی می کنید، اینجا که خداروشکر خوبه زعفرون، پسته و...

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
محصولاتی که کمتر آب میخواد نمیشه بکارید؟حالا من تخصص ندارم واسه ایده دادن گفتن

نه مرسی اتفاقا نظر دادین ولی تهش مثلا زعفرونه و پسته ازینا کم آب تر نداریم ولی خشکسالی اینقد زیاد شده ک حتی همونم جواب نمیده زیاد