2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 116 پست
اجیل؟ شوخیت گرفته؟ کی اجیل میخره مگر اینکه بسته بندیاشو بیاره تهران اونم فقط ی مناطق خاص البته اد ...

هعییی بخدا موندم

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

چنتا کار شروع کردین تا حالا؟بالاخره از کارای کوچیک باید شروع کنید من یکی میشناسم جارو درست میکرد میفروخت و کارای کوچیک کوچیک الان درامد زیادی داره چون مخش کار میکرد البته از هیچ کار کوچیکی هم خجالت نمیکشید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شغل پدرتون چیه؟اکثر روستاییا یه منبع درامد دارن

هیچی دامدار ولی خب واقعا درآمدی نداره شما میبینید گوشت کیلو ۱ تومنه اینجا زنده کیلو ۳۰۰ تا ۴۰۰ میبرن تازه بعد این قضایاقیمت خوراکشون ۳ برابر شده وخب تو منطقه ما ک همش درگیر خشکسالیه نمیصرفه

هعییی بخدا موندم

اصلا اینجوری نیست ما میوه خشک مثلا از شمال میگیرم برامون ارسال میکنن فروش هم خیلی خوبه .نباید ناامید بشین .شما هم محصولات شهرهای دیگه رو امتحان کنین کم کم بیارین چیزای ک میدونین روستا دوست دارن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چند سالته میتونی بیای شهرای بزرگ؟

۲۴ سال آره بخدا کم آوردم اینجا ... پول نیست شهرای بزرگم دردسر زیاد داره ولی خب چند ساله اینجا هر کار میکنم چیزی گیرم نمیاد

اگر هدفتون درامد داشتنه چندین شغل کوچیک باهم امتحان کنید یکی جواب میده من حتی کسایی میشناسم که کفش و دمپایی بچگونه میخرن از تولیدی میبرن شهرای اطراف میفروشن تازه دخترهم هستن

اگ سوپری نداره میتونین راه بندازین در حد وسایل ضروری .کاشت قارچ بعد ببرین شهر .ک محصولات روستا رو بب ...

سوپری داره وسایلای روستا چون خودرو ندارم نمیتدنم شهرای دور ببرم خب شهرای نزدیکم که همه سوغاتشون مشترکه خریداری نداره

چنتا کار شروع کردین تا حالا؟بالاخره از کارای کوچیک باید شروع کنید من یکی میشناسم جارو درست میکرد میف ...

من از کاری خجالت نمیکشم فقط پول داشته باشه انجامش میدم

اگر هدفتون درامد داشتنه چندین شغل کوچیک باهم امتحان کنید یکی جواب میده من حتی کسایی میشناسم که کفش و ...

اگه خودرو بود حتما یه کاری انجام میدادم چون آخرش ک نمیخوام اینجور بمونه شاید مجدد درس بخونم ولی خب حس میکنم خیلی عقب افتادم

اصلا اینجوری نیست ما میوه خشک مثلا از شمال میگیرم برامون ارسال میکنن فروش هم خیلی خوبه .نباید ناامید ...

اگه وسیله داشتم محصولات اینجا رو می آوردم تهران شاید خوب میخریدن...

۲۴ سال آره بخدا کم آوردم اینجا ... پول نیست شهرای بزرگم دردسر زیاد داره ولی خب چند ساله اینجا هر ک ...

میتونی چندتا حرفه یاد بگیری مثلا ماساژ تخصصی ؟یا ارایشگری یا نجات غریق

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند