2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 116 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قسمت هم باشین جایی نمیره از خدا بخواه هرچی برات خیره پیش بیاره

خدا کنه وای من موندم من تقدیرمو میسازم یا سرنوشت منو پیش میبره! این سخته واقعا اگه همش کار تقدیر بود خب هرچی خدا میخواست ولی میترسم خیلی چیزا دست من باشه و من نتونم انجامش بدم

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

شما تلاش کن بقیش را بسپار بخدا همه چی حله

تا حالا همینکارو کردم . مرسی واقعا که اینهمه پاسخ دادین!

خواهش میکنم شما هم همسن بچه خودمی همین حرفا ب بچه هام میگم ب شما هم گفتم امیدوارم تونسته باشم کمکی ب ...

مرسی تشکر مادر خوبی هستین قدر خودتون بدونید!

اگه جمعیت خوبی تو روستا هست و یکم سرمایه داری کارگاه بزن.

زنان روستایی میان کار میکنن یا مردانی که بیکارن. ماهانه پولشونو میدی.... تو روستا خوب میگیره...

مثلا کارگاه تابلو فرش بافی

کارگاه ترشی و محصولات خانگی مثل سبزی خشک و غیره...

کارگاه پخت سمنو

اگه باسوادی و میتونی تولید پودر جوانه گندم عااالیه.

از مقدار کم شروع کن مغازه ها و عطاری ها میخرن...

اینترنت وصل شد از چت جی بی تی کمک بگیر . بهترین مشاوره...

شک نکن موفق میشی..

اگه جمعیت خوبی تو روستا هست و یکم سرمایه داری کارگاه بزن.زنان روستایی میان کار میکنن یا مردانی که بی ...

مرسی تشکر زحمت کشیدین نوشتین . ولی روستا جمعیتش اکثرا رفتن . ضمنا وسیله برای پخش ندارم ولی به قول شما اگر نت وصل شد از چت جی پی تی کمک میگیرم . بالاخره داره دیر میشه باید از یجا شروع کنم . این ترس موفق نشدنه جلومو میگیره شدید چون فقط به اندازه یبار خطا سرمایه دارم اونم تو این زمونه نمیشه گفت سرمایه یه سرمایه واقعا الکیه

روغن گیری چی؟؟؟

روغن دانه های روغنی مثل ارده کنجد حتی روغن نباتی بخری بیاری به قیمتی که خریدی بفروشی البته میتونی اول بخری بیاری قیمت خرید بفروشی بعد دستگاه بخری و توسعه بدی کارتو