2777
2789
عنوان

زندگی

995 بازدید | 116 پست

بچه ها ایده کار متوسط از لحاظ سختی با درآمد حداقل ۲۰ تومن بدین البته من روستام . باید با این وضع ۱۰۰۰ سال زندگی کنیم تا بشه ساده ترین و ابتدایی ترین امکانات یه زندگی ساده رو جور کنیم...

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

شروع کن آجیل و بیار ی توی خونه یه مغازه کوچیک راه بنداز چیزای کاربردی ریز خونه و آشپزخونه جوراب لباس زیر ...کمکم گسترش بده

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

😔😔😔😔😔 وضعیت حقیقی جامعه ای ک توش دستو وپا میزنیم تصورشم وحشتناکه

ولی ما داریم این تصوراتو زندگی میکنیم

دلم برا جوانی خودمون میسوزه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته من نگاه نکرده بودم ب جنسیت این کار برا خانم پیشنهاد دادم .

برا آقا هم دیدم که مثلاً برنج محلی کیفیت خوب پیدا میکنن عمده میارن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
😔😔😔😔😔 وضعیت حقیقی جامعه ای ک توش دیتو وپا میزنیم تصورشم وحشتناکه ولی ما داریم این تصوراتو زند ...

بخدا دیروز اینقدرررر فکر کردم چیکار کنم این رشته بد رو ول کنم برم سربازی برگردم کنکور بدم یا ادامه بدم بعدش برم کار آزاد هر چی فکر میکنم میبینم نمیشه ک نمیشه

😔😔😔😔😔 وضعیت حقیقی جامعه ای ک توش دیتو وپا میزنیم تصورشم وحشتناکه ولی ما داریم این تصوراتو زند ...

بخدا دیروز اینقدرررر فکر کردم چیکار کنم این رشته بد رو ول کنم برم سربازی برگردم کنکور بدم یا ادامه بدم بعدش برم کار آزاد هر چی فکر میکنم میبینم نمیشه ک نمیشه

شروع کن آجیل و بیار ی توی خونه یه مغازه کوچیک راه بنداز چیزای کاربردی ریز خونه و آشپزخونه جوراب لباس ...

اجیل؟

شوخیت گرفته؟ کی اجیل میخره مگر اینکه بسته بندیاشو بیاره تهران اونم فقط ی مناطق خاص

البته ادمای اون مناطق خاص هم برند اجیلی ک میخوان بخرن براشون مهمه در نتیجه اینم منتفیه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
شروع کن آجیل و بیار ی توی خونه یه مغازه کوچیک راه بنداز چیزای کاربردی ریز خونه و آشپزخونه جوراب لباس ...

تو روستا جمعیتی نمونده اینا رو بخرن... مگه برم شهر که خب اجازه مغازه و هزینه خریدا و... اینا واقعا زیاد میشه

چیزی که از اینجا دیدم کارای کشاورزی دامداری درآمدشون خیلی خوبه

متاسفانه خشکسالیه وآب واقعا کمه نصف محصولات کشاورزی پارسال از بین رفت

اجیل؟ شوخیت گرفته؟ کی اجیل میخره مگر اینکه بسته بندیاشو بیاره تهران اونم فقط ی مناطق خاص البته اد ...

ن اصلا اینجوری نیست ما شهرستانم .آجیل و میوه خشک یکی از نزدیکام میخرن بسته بندی کوچیک میکنن فروش هم داره .البته ایشون گفتن روستا ن تهران

ن اصلا اینجوری نیست ما شهرستانم .آجیل و میوه خشک یکی از نزدیکام میخرن بسته بندی کوچیک میکنن فروش هم ...

دقیقا چون گفت روستا گفتم نمیتونه فروش داشته باشه

تو روستا جمعیتی نمونده اینا رو بخرن... مگه برم شهر که خب اجازه مغازه و هزینه خریدا و... اینا واقعا ز ...

اگ سوپری نداره میتونین راه بندازین در حد وسایل ضروری .کاشت قارچ بعد ببرین شهر .ک محصولات روستا رو ببرین شهر مشتری پیدا کنینبراش