اقدام به بارداری داشتم پریود ام نامنظم شد رفتم دکتر گفت زخم داری یه دوره دارو مصرف کردم و تست پاپ اسمیرم دادم، جلسه دوم گفتش پاپ اسمیرم هم التهاب کمی نشون داده باید فریز بشی، ولی خیلی بد شنیدم از فریز، حالا میخوام برم یه دکتر دیگه از رشت، نمیدونم پیش کی برم و نگران اونم بگه فریز من خیلی واسه نی نی عجله دارم. 32سالمه و 3سال ازدواج کردم 5ماه هم اقدام کردیم که دو ماهشو یک شب در میون اقدام داشتیم نمیدونم چیکار کنم. اگه همه بگن فریز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
می ترسم چند دوره دارو و مصرف کنم آخرش باز بگن فریز، بدیش اینه تو هر دو روش زمان از دست میره، دکترم میگه میخوای سریع باردار شی فریز کن، گفتم بهش خیلیا میگن فریز خوب نیست قبل بارداری، گفتش اونا علمش ندارن، هیچ دکتری بخاطر 200تومن خودشو زیر سوال نمی بره