2777
2789
عنوان

دکترم گفته باید فریز کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست
می ترسم چند دوره دارو و مصرف کنم آخرش باز بگن فریز، بدیش اینه تو هر دو روش زمان از دست میره، دکترم م ...

دوباره به من گفته دکترم 

زخم داری 

باید فریز بشی

من م نرفتم فعلا

🍃🌸 God is never late

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دکتر گفت زخم کوچیک داری خودم گفتم بد نمیشه تو اقدامم فریز کنم گفت ..گفت اگه این زخمه خوب نشه گلبول های سفید میان جمع میشن اسپرم شوهرتو میخورن ..دیروز فریز کردم رااااحت ..چون من مسافرم نمیتونستم اول دارو بخورم یک راست رفتم فریز کردم..

سلام.منم زخم داشتم ۲۱سالمه بچه هم ندارم فعلا ولی فریز شدم.چرا دروغ بگم برا من که خیلی خیلی درد داشت واقعا تا یکی دوساعت بعدش نمیتونستم تکون بخورم.

ولی بعد ها شنیدم که عنبر نسا که دودشو بدی به واژن خیییلی مفیده و هرچی کیست و عفونت و زخمه رو میبره.من خودم چون فعلا میرم دانشگاه استفاده نکردم ولی تابستون حتماحتما استفاده میکنم چون یکم بدبو هس ولی ظرف مدت یک ماه کاملا ازبین میبره.اینطور گفتن بهم