2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست
برو داروخونه بهت میده سفت ومحکم ،من 2سایزکوچیکترگرفتم وزنم توبارداری 70بود الان شدم 55یکم اذیت میشی ...

شما سزارین بودی؟؟؟ چقدر بعد تولد گن بستی؟؟

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قلو رو که اصلا طبیعی نمیکنن میگن خطرناکه

چرا انجام میدن ما تو فامیل 3 قلو طبیعی دنیا اومد

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
شما سزارین بودی؟؟؟ چقدر بعد تولد گن بستی؟؟

نه طبیعی بودم عزیزم ،من دقیقاچندساعت بعد تولد بستم چون خیلی واسم مهم بود اندامم

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
نه طبیعی بودم عزیزم ،من دقیقاچندساعت بعد تولد بستم چون خیلی واسم مهم بود اندامم

همون دیگه که راحت بستی.من سزاری بودم شلوار سختم بود پام کنم دامن میپوشیدم.چه برسه به گن

برو داروخونه بهت میده سفت ومحکم ،من 2سایزکوچیکترگرفتم وزنم توبارداری 70بود الان شدم 55 دور کمرم دقیق ...

من دور کمرم قبل از بارداری ۶۱ سانت بود

باید چه سایزی بخرم 

همون دیگه که راحت بستی.من سزاری بودم شلوار سختم بود پام کنم دامن میپوشیدم.چه برسه به گن

من خیلی تحقیق کردم ونتیجه گرفتم باتوجه به شرایط وروحیه واخلاق وتیپ ومدل اطرآفیان وخودم طبیعی به نفعمه من تحت هیچ شرایطی نباید 1سانت شکمم بیاد جلو خیلی حساسم .حق باشماست دقیقا بعد سزارین با اون شکم که 7لایه پاره شدو ودوختست چطور میشه بهش دست زد چه برسه بخوای گن ببندی 

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
عزیزم اگه اندامت واست مهمه برو همون طبیعی چون من سزارین شدم عفونت گرفتم 10 ماهه بعد دوباره عمل شدم.م ...

عفونت رحم؟چرااااا؟یعنی دوباره شکمت باز کردن؟🤤🤤🤤،بیمارستان دولتی زایمان کردی؟

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه