2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست

خوب عزیز.طبق گفته ی خودت اینجا هم هرکس ممکنه یه چیزی بگه . به عده بگن راضی هستیم یه عده بگن نه. چطور میخوای نتیجه بگیری ؟

من خودم یه زایمان طبیعی داشتم و هیییچ فرقی با قبل زایمان نکردم. بدنم برگشت به حالت قبل و بخیه ها جدب شد و نمیدونم کدوم طرف بود اصلا 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
پارگی بعد از زایمان دوخته میشه مامای من برام کاری کرد ک روم نمیشه اینجا بگم ولی ورزش های مخصوص لگن ...

گلم همه خانومیم و باردار و در شک که چیکار کنیم بگو چیکار کرد مادرت شاید به درد ماهم خورد خدا خیرت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزارین یه بدی دیگه داره که بعدش فورا نمیتونی گن ببندی.اما طبیعی راحت میبندی زود بدنت جمع میشه

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
و اینکه از داخل هم بخیه میزنن ؟  یا فقط قسمت بریدگی پرینه رو بخیه میکنن تو نت سرچ کردم عکسای ...

داخلی هم میزنن گفتم که بستگی به بدنت داره خیلی هابدون پارگی زایمان میکنن ،درضمن خیلی ها بعد طبیعی وافتادن بخیه حس میکنن جمعترشدن که به خآطرجای بخیه هست ،توجه کردی جای بخیه گوشت میاره خوب اونجام دقیقا اینطوری میشه که باعث جمع ترشدن واحساس میکنی تنگ ترازقبله

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕

من اصلا نمیتونم طبیعی.چون لگنم کوچیکه.اما کاش میتونستم.الان دعا میکنم 2 قلو داشته باشم که بچه هام کوچیک باشه جسشون برم طبیعی  

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
و اینکه از داخل هم بخیه میزنن ؟  یا فقط قسمت بریدگی پرینه رو بخیه میکنن تو نت سرچ کردم عکسای ...

هم از داخل هم از بیرون بخیه میکنن

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
چجور گنی من اصلا تحمل گن ندارم یعنی نبندی خوب نمیشه اندامت؟

برو داروخونه بهت میده سفت ومحکم ،من 2سایزکوچیکترگرفتم وزنم توبارداری 70بود الان شدم 55 دور کمرم دقیق شد مثل قبل خداروشکریکم اذیت میشی چون سفته ولی خیلی می ارزه

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕

[QUOTE=58801212]چجور گنی من اصلا تحمل گن ندارم یعنی نبندی خوب نمیشه اندامت؟[/QUOTE

چرا خوب میشه اما خواه ناخواه یکم شکم داری.که باید ورزشهایه شکمی رو اگه مرتب بری برمیگردی به قبل.که من وقتی تازه شروع کردم به ورزش بعده 3 سال جایه بخیه های سزارین شدید درد میکرد تا شکمم یکم قوی بشه