الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=58801354]برو داروخونه بهت میده سفت ومحکم ،من 2سایزکوچیکترگرفتم وزنم توبارداری 70بود الان شدم 55 دور کمرم دقیق ...[/چند وقت بعد زایمان باید استفاده کنی؟
دقیقا. من بعد از زایمان بیشتر سزارینهایی که میدیدم در حدی بودن که انگار هنوز زایمان نکردن.
نه دیگه ما تا اون حد نبودیم.من که شرایطم خیلی سخت بود و بعد تولده پسرم اونقدر مشکل داشتم که 10 ماهه بعد دوباره رفتم عمل و اصلا وقتی نبود که گن بزنم و ورزش کنم اونقدر شرایطم حاد نبود
پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
ان شاءالله هیچ وقت تکرار نشه و مِن بعد زندگی به کامتون باشه
مرسی.به امید خدا زایمانه راحتی داشته باشی .وقتی فرشته تو واسه اولین بار دیدی واسه من یه دعا کن.پسرمو از دست دادم الان 2 ساله تلاش میکنم حامله نمیشم.دعا کن خدا یه فرشته دیگه بهم بده.هرچی درد و سختی داره دوباره تحمل میکنم و به جون میخرم فقط یه بار دیگه صدایه خنده بچه تو خونم باشه
پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..