2777
2789
عنوان

توروخدا خانمای تازه زایمان کرده ی" طبیعی "بیان تکلیف منو روشن کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 144 پست
منم برای زایمانم خیلی استرس دارم،طبیعیه زایمانم امامیترسم

عزیزم ان شاءالله بهترینا برات رقم بخوره

خوش بحالت به زودی بچتو بغل میکنی

لطفا بعدش بیا از تجربت بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اینایی که میگی قبل حاملگی هم شکمشون بزرگ بوده،وگرنه توی سزارین نهایت بعد از چند روز رحم به د ...

نه من قبلش اصلا شکم نداشتم فعالیتمم زیاد بود.الانم اونقدر ندارم چون دارم ورزش شکم میرم اما اگه طبیعی بودم و میتونستم گن ببندم خیلی راحتتر بودم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
یکم استرس طبیعیه ولی لحظه ای که بچه بدنیا میاد خیلی خوبه من شیرین ترین لحظه ی زندگیمه 

من  هنوزهیچی دردندارم  ،مرکزبهداشت بهم گفت گلاب  وزعفرون بخورم بدنیست یعنی؟ای خداچیکارکنم دیگ دوس دارم زودترتموم  شه بارداری

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
دقیقا. من بعد از زایمان بیشتر سزارین‌هایی که میدیدم در حدی بودن که انگار هنوز زایمان نکردن.

نه دیگه ما تا اون حد نبودیم.من که شرایطم خیلی سخت بود و بعد تولده پسرم اونقدر مشکل داشتم که 10 ماهه بعد دوباره رفتم عمل و اصلا وقتی نبود که گن بزنم و ورزش کنم اونقدر شرایطم حاد نبود

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
من  هنوزهیچی دردندارم  ،مرکزبهداشت بهم گفت گلاب  وزعفرون بخورم بدنیست یعنی؟ای خداچیکا ...

متاسفانه نمیدونم چرا خیلیا دردشون نمیگیره

همین باعث میشه روند زایمان خیلی طول بکشه

انشاءالله شما دردت بگیره

ایتجوری خیلی راحت تری

تا بخوان با سوزن فشار بچه رو به دنیا بیارن

نه دیگه ما تا اون حد نبودیم.من که شرایطم خیلی سخت بود و بعد تولده پسرم اونقدر مشکل داشتم که 10 ماهه ...

ان شاءالله هیچ وقت تکرار نشه 

و مِن بعد زندگی به کامتون باشه

من  هنوزهیچی دردندارم  ،مرکزبهداشت بهم گفت گلاب  وزعفرون بخورم بدنیست یعنی؟ای خداچیکا ...

زعفرون قائده اوره

تو ماهای اول ممنوعه

الان دیکه برا شما مناسبه

خانمایی که برا زایمان میرن با خودشون

دمکرده زعفرون میبرن

ان شاءالله هیچ وقت تکرار نشه  و مِن بعد زندگی به کامتون باشه

مرسی.به امید خدا زایمانه راحتی داشته باشی .وقتی فرشته تو واسه اولین بار دیدی واسه من یه دعا کن.پسرمو از دست دادم الان 2 ساله تلاش میکنم حامله نمیشم.دعا کن خدا یه فرشته دیگه بهم بده.هرچی درد و سختی داره دوباره تحمل میکنم و به جون میخرم فقط یه بار دیگه صدایه خنده بچه تو خونم باشه

وای احساس میگنم خیلی اسونه طبیعی😐

درد که داره

میگن موقع انقباضات دردش یکم از پریودی بیشتره

فقط به خودم میگم

هیچکس که با طبیعی نمرده

منم نمیمیرم

فقط امیدوارم بعدش به روال عادی برگردیم