2777
2789
عنوان

کسی از پولیک خبر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست
داداش من نصب کرد میگه بازاریابیه باید اینترنتی یه سری اجناس رو بفروشی ولی انقدر گرونه هیچکس نمیخره

اگه کسی بخره واسه ما پول میاد؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم تو عید ۳۹ تومن داد و خرید

تو عید با کلیک کردن پول درآورد و شماره کارت داد تا بریزن به حسابش که گفتن بعد از سیزده بدر میریزن

بعد از سیزده مدلش عوض شد و شد بازاریابی و هیچی به هیچی

یکی از دوستامم سی دی کودک شاد رو سفارش داد و ۱۳۰ تومن ریخت به حسابشون و دیگه جوابش رو ندادن و پولشو خوردن

تبلیغای شبکه جم کلاهبرداریه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
من نصبش کردم ولی قسمت پرداخت پول ک رسید موندم‌چیکار کنم.الکی نباشه🤔

من و شما و هزاران نفر این پولو می ریزیم جیبشون پر می شه ...اینجوری می شه پولیک کن پولتو از جیبت در بیار !پول زیاده توش ولی نه برای تو و ما

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
به نظرت راسته خدايي؟😐

نه😐

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من یک بار توضیحات کاملی راجب این اپلیکیشن در یکی از تایپیک ها دادم، با یک سرچ ساده می تونید تمام تای ...

حوصله سرچ ندارم

همش دروغ و کلاه برداریه ساده نباشین گول این مشاوراشونم نخورین که حسابی زبون بازن 

چششم

من و شما و هزاران نفر این پولو می ریزیم جیبشون پر می شه ...اینجوری می شه پولیک کن پولتو از جیبت در ب ...

خیلی باحال توضیح دادی😊

عقل سليم چي ميگ

باید از سلیم بپرسیم🤔

همسرم تو عید ۳۹ تومن داد و خرید تو عید با کلیک کردن پول درآورد و شماره کارت داد تا بریزن به حساب ...

جدی؟🤐

دخترم ۵ماهشه تبلیغ کودک شاد رو خیلی دوس داره.تا شروع میشه لبخند ب لبش میاد و حرف میزنه باهاش.البته حرف ک نه صدا درمیاره😁

اتفاقا همش توی ذهنم بود زنگ بزنم سفارش بدم واسش امروزم شمارشو ذخیره کردم