2777
2789
عنوان

نامزدم بهم زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 19784 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگوووو میدونستی ی چیزیو اگه گف چی بگو صدات قشنگ ترین اهنگ دنیاست من دوس دارم هر روز بشنومش 

مرسی گلم

خوب بود 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

ی مدت هر روز بهش زنگ بزن پیام بده بگو چخبر کجایی و حرف بزن روزی دو سه بار جوری ک عادت کنه ک تو هر روز بهش زنگ میزنی بعد از چند وقت یهو زنگ نزن نه اینکه کم کنی زنگ زدنتو ک عادت کنه یهو زنگ و اس رو تعطیل کن مطمعن باش خودش زنگ میزنه ک کجایی امروز ازت خبری نیست و فلان

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

منم نامزدم دقیقا همینطوره الانم سه روزه بش زنگ نزدم فقط اخر شبا شبی دو دقیقه میزنگه عین خیالشم نیست دیگه دارم به این نتیجه میرسم این رابطه اشتباهه و همه چیزش انگار من ب دوش میکشم خستم شد 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
اره بیا بگو چیکار کردی اگه امکانش هست ؟؟

سلام مشکل خانما اینه که خیلی وابسته میشن بعدتو ایجاد رابطه زیاده روی میکنن مردام که دوس ندارن خیلی کنترل بشن زده میشن باید بجا دلبری کنی که تشنه شه ولی نه زیاد آویزون بشی که خسته شه (ببخشید این کلمه روبکاربردم) باید بلد باشی چطور تشنه نگهش داری که همیشه اون بسمتت بیادو از خداش باشه که براش وقت بذاری😘😉