2777
2789
عنوان

دوستای کرجی لطفا راهنمایی کنید

5575 بازدید | 10 پست

سلام ، اگه کسی پزشک متخصص گوش و حلق و بینی خیلی خوب در کرج میشناسه ممنون میشم بهم معرفی کنه .لوزه های پسرم بخاطر آلرژی متورم شده و به سختی نفس میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم یه دکتر خوب میشناسم .دکتر علی اکبر اخوین .منتها امروز تا چند روز دیگه وقت ندارن

من یه دکتر آلرژی میشناسم کارش خوبه ولی گوش و حلق و بینی نمیشناسم تخصصش کودکانه فوق تخصصش آلرژی

لطف میکنی بهم معرفی کنی ؟

دکتر محمدرضا فضل الهی 

کرج ابتدای طالقانی جنوبی ایستگاه درختی ساختمان پزشکان طالقانی خیابان مصطفی خمینی

۳۲۷۰۹۴۷۹

شنبه تا چهارشنبه ساعت ۳.۴۰ تا ۳.۵۰ زنگ بزن واسه همون روز نوبت میده فقط باید تند تند پشت سر هم بگیری تا خط آزاد بشه اخه فقط همین ده دقیقه رو نوبت میده 

مشاوره آنلاین پزشکی با برجسته ترین پزشکان فوق تخصص گوش و حلق و بینی کشور با اپلیکیشن Matap (مطپ)

‏«مطپ | مشاوره پزشکی | خدمات پزشکی» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.matap.app&ref=share

توی apple store هم هست

سرچ کنید Matap