2777
2789
عنوان

من دلم یه مسافرت میخاد😭

99 بازدید | 11 پست

سلام من الان سه ساله ازدواج کردم بعدازازدواجم به شوهرم گفتم بیابریم ماه عسل ولی گفت دوتایی حال نمیده هرچی اصرارش کردم قبول نکردمنم قیدماه عسلوزدم هنورم که هنوزه یه مسافرت نرفتیم هرچیم بهش میگم میگه بایدبامادرپدرم بریم من بااینم کناراومدم که بااونابریم ولی اوناهم حوصله ی مسافرتوندارن چون دخترشون داره ازشوهرش طلاق میگیره به شوهرم میگم خودمون بریم میگه من چجوری خوش بگذرونم وقتی خواهرم ناراحتی داره درصورتی که خواهرش ازمن شادتره😭😭

💕تیکرتولدیکسالگی پسرمه💕

وا ینی چی دوتایی حال نمیده

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه  مرخصی  نداریم اصلا  که  با خانواده ها یا دوستان  یا تنهایی بریم   پارسال هم مسافرت نرفتم  نهایت بیرون رفتنم  تا پارک های تو شهر هست  اخرین باری که رفتم مسافرت  دوسه سال میشه  فکر کنم   حسابی خسته ام 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

حالا گذاشتن عکس ماه عسل اهمیت چندانی نداره. ولی برای تجدید قوای روحی، مسافرت خیلی خوبع.

شما که سه سال صبر کردین، چند وقته دیگه هم صبر کنین تا مشکل خواهرشوهرتون حل بشه.

یا اینکه پیشنهاد بدین خواهرشوهر رو هم با خودتون ببرید . به بهانه ی اینکه حال و هواش عوض بشه.

یا همسرتون رو در عمل انجام شده بذارید. یه تور دو سه روزه برای خودتون دو تا رزرو کنید( البته واسه این یکی قبلا جنبه ی همسرتون رو بسنجید. نری کلی پول بدی همسرت با لجبازی قبول نکنه بیاد)