بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم داره مغزمو میخوره اولش خونریزی کم بود یهو شد مثل پریود بعدش درد درحد مرگ و...یهو اونجوری شد
واسه من از هفته ۵ همش لکه بینی داشتم ولی دکتر بهم آمپول داد خوب شدم...یهو کمر درد وحشتناک گرفتم و پریود شدم خیلی عذاب کشیدم...خیلی....بیشتر از حرف دیگران که مثلا دو ماه چی بود لخته بود دیگه از این حرفهای مزخرف....آقا نمیخواد آروممون کنید از این حرفا هم نزنید خواهشاً
نواربهداشتی گذاشته بودم و دیدم همه چیو دیشب با همسرم رفتیم خاکش کردیم تو باغچه باور کن حس میکنم یه ...
منم دیدمش حتی پلک داشت حالت دماغش رو دیدم بعد بیهوش شدم... عزیزم تو اصلا مقصر نیستی...میگن ایست قلبی جنین مشکل ژنتیکه یا مشکل انعقادی مادره....۳ ماه خودت و شوهرت رو حسابی از نظر تغذیه و ویتامینهایی که دکتر میده برس ۳ ماه خودت رو یه جوری مشغول کن انشالله باردار میشی...من متاسفانه قندم سر همون بارداریم بالا رفته دکتر گفت حتما باید پایین بیاری بعد اقدام کنی وگرنه باید انسولین بزنی دوران بارداری رو....اگه حس میکنی خیلی داری اذیت میشی و گریه ات زیاد شده برو دکتر بهت آرامبخش فلوکسیتین میده....اینجوری هورمونات و تیروییدو... به هم نمیریزه گلم مواظب خودت باش