2777
2789
شوهره ک حتمابااون همه ضربه قفل فرمون مرد .خوب اینم که اعدام نمیکنن چون رییسی شهادت میده ک موردازار ب ...

نه دفاع نبود. وقتی شوهره رو کشت که شوهره زخمی روی زمین افتاده بود. قتل عمد بود.اگه شوهره مرده باشه، اعدام می شه.   شهادت کسی که اونجا نبوده و پرونده ها و آزار و اذیت های قبلی هم اهمیتی نداره در این مورد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من وقتی این فیلمارو میسازن باید طوری باشه که درس بگیریم نکه راه های مسخره یاد ادم بدن الان مثلا ملی چرا خودکشی کرد چهارتا زن خدایی نکرده اینطوری باشن خب الگو برداری میکنن دیگه یکم باید ته شو اموزنده تر تموم میکردن مثلا ملی زبون درازی هاشو میزاشت کنار خودشو اصلاح میکرد از لحاظ اخلاقی بعدم شوهرشو با مهربونی میکشوند سمت خودش

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
من که میگم بیشتر تقصیر ملی بود که کتک میخورد چون ول کن قضیه نمیشد هی به پرو پای پسره میپیچید تا کتک ...

هیچ کار و هیچ حرفی به هیچ کسی مجوز کتک زدن همسرش رو نمی ده. روش های انسانی تری برای حل مشکلات هست.  هیچوقت کسی که کتک می خوره، مقصر خودش نیست. مقصر کسیه که یاد گرفته خشمش رو اینجوری خالی کنه. مقصر پدر و مادر کتک زننده هستن که این راه رو یاد بچه شون دادن.

من که میگم بیشتر تقصیر ملی بود که کتک میخورد چون ول کن قضیه نمیشد هی به پرو پای پسره میپیچید تا کتک ...

میدونی هر روز چقدر ضرب و شتم توی خیابونا اتفاق میافته؟ همشونم به دلیلی اتفاق میافتن؛فحش،زبون درازی،تهدید و...هیچ پلیس و دادگاهی نمیگه خوب حق داشتی بزنی. همیشه مجازات تعیین میکنه.

طرز فکرتون رو عوض کنید. هیچ عملی؛ این حق رو به کسی نمیده که حیوان صفتانه به جون کسی بیافته که از نظر فیزیکی ضعیف تره.

اگه این فیلم قصد آموزش دادن چیزی رو داشت؛ آموزش قابل قبول فقط میتونست این باشه: وقتی یه حیوان یه جنایت رو انجام میده روی شما؛ یه جای ساکت موندن شکایت کنید و قانونی پیگیری کنید.

اینقدر ضد زن نباشید. نمیشه همه جا از حقوقمون بگذریم و چیزی نگیم تا کتک نخوریم؛ اسمشو هم بذاریم "سیاست"

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
هیچ کار و هیچ حرفی به هیچ کسی مجوز کتک زدن همسرش رو نمی ده. روش های انسانی تری برای حل مشکلات هست.&n ...

بیا منو بزن

میگم کسی که این فیلمو میسازه باید روشی اموزنده بزاره که دیگه کسی اینکارارو انجام نده این بیشتر تحریک کننده بود از نظر من

بعدم ادمای وحشی زیادن کاریش نمیشه کرد زنه دهنشو میبست کتک نمیخورد خیلی رفتاراش بچگانه بود مثلا دو روز بعد عروسی به شوهرش میگه اگه پشیمونی بگم داداشم بیاد دنبالم یا شوهرش میگه دوست ندارم بری خیاطی میپیچونه میره خب بلاخره ادمم ذهنیتش خراب میشه ادم وقتی میبینه شوهرش بد دله دیگه خراب ترش نمیکنه که یا کنار میاد یا طلاق میگیره میره من دورو برم دیدم که میگم

بیا منو بزن میگم کسی که این فیلمو میسازه باید روشی اموزنده بزاره که دیگه کسی اینکارارو انجام نده ای ...

بیام شما رو بزنم؟

واقعا این بود برداشتت از حرفای من؟

حتی خودمو خسته نمی کنم بقیه ی متنتون رو بخونم.

میدونی هر روز چقدر ضرب و شتم توی خیابونا اتفاق میافته؟ همشونم به دلیلی اتفاق میافتن؛فحش،زبون درازی،ت ...

من زد زن نیست شمایی که توی یک پیام کوتاه تشخیص میدی کی ضد کی ضد نیست نظر ندی بهتر عزیزم اون ادمی که به بچه ی تو شکمش رحم نکنه بازم بلبل زبونی کنه واقعا ادم زبون نفهمی هست کتک خورده بازم جواب پس میده عوض اینکه بره تو اتاق و طرفشو شرمتده که زن دایی من درست مثل این خانم بود و همیشه بلبل زبونی میکرد و کتک میخورد زن یکم باید خودشو نگه داره بنظر من که کاره ای نیستم فقط نظرمو دادم شمام نمیخواد منو متقاعد کنی چون باید کشور متقاعد بشه نه من من بگم زن حق داره مگه قانون عوض میشه من گفتم بیشترش گردنه این خانمی که این نقشو بازی کرد بود چون کتک که میخورد جای سکوت و ترک اون دعوا بدتر نفت میپاشید رو اتیش

بیام شما رو بزنم؟ واقعا این بود برداشتت از حرفای من؟ حتی خودمو خسته نمی کنم بقیه ی متنتون رو بخونم ...

تشکر میکنم از شما

بیا منو بزن میگم کسی که این فیلمو میسازه باید روشی اموزنده بزاره که دیگه کسی اینکارارو انجام نده ای ...

نظرتون محترم 

اما اینکه یه زن از مرد کتک بخوره اینجا نقصر زنه؟؟؟اینجور ادما بالاخره یه چیزی پیدا میکنن تا کتک بزنن تو فیلم کاملا مشخص بود که پسره از باباش الگو گرفته بود و مادرش هم عقده هاش رو سر عروس خالی میکرد به عنوان یک زن نباید اینجوری صحبت کنیم و خودمون رو کوچیک و حقیر

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان
من زد زن نیست شمایی که توی یک پیام کوتاه تشخیص میدی کی ضد کی ضد نیست نظر ندی بهتر عزیزم اون ادمی که ...

بحثی باهات ندارم. ولی کاش یه استثنا که قانون پشت زن رو گرفته؛ شما خرابش نکنید.

حقارت رو تحمل کنه و سکوت کنه تا کتک نخوره؟ منطقیه؟ :) 

مَلی باید به بچه ی توی شکمش رحم میکرد یا شوهر حیوونش؟ 

کار شوهر ملی؛ طبق شرع؛ طبق قانون؛ و حتی طبق درصدی از عرف شدیدا تقبیح شده. 

منطق شوهر ملی همیشه ایجاد محدودیت بوده؛ همونطور که منطق خیلی از مردای این کشور هست. باید ساکت باشه؛ از حقش بگذره که کتک نخوره؟ از کلاس خیاطی و کار منع شد؛ از ماهواره و شبکه ی اجتماعی منع شد؛ حتی از خوردن قرص ضد بارداری هم منع شد...سکوت کنه و چیزی نگه؟ مبادا کتک بخوره؟ 

میگم ضد زن؛ چون زن باید واسته رو پای خودش و استقلال فکری داشته باشه! ینی نذاره کسی محدودش کنه چه برسه به این که به باد کتک بگیرتش..میگم ضد زن چون تفکر شما و امثالکم؛ به جای این که راه حلی برای رشدشون پیشنهاد بده؛ اونارو در نطفه خفه میکنه. حرف نزنید تا کتک نخورید؛ اگه زدید و خوردید تقصیر خودتونه :)

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒