2777
2789
من فکر میکنم پسر زنده است چون خواهر زنگ زد به ملی گفت همه چی رو به سیا گفتم حالا این که تو عالم رویا ...

نه نگفت ک کفتم ...گفت زنگ میزنم میگم 

زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره ک حتمابااون همه ضربه قفل فرمون مرد .خوب اینم که اعدام نمیکنن چون رییسی شهادت میده ک موردازار بوده واز دادگاه هم پرونده داشته و میگه ک شوهرش میخاسته بکشش. دفاع ازخودش کرده

صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
فکرکنم شوهرش مرد و آقای رئیسی هم نجاتش داد واحتمالا بخاطر قتل مجازات بشه

مردشور این اسم گذاریشونو ببرن که من هر دفه این دختره به مشاور زنگ میزد ابراهیم رئیسی رو پشت تلفن تصور میکردم 😑😑😑😑

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

چقد نصفه شبی دلم شامی میخواد 

نمیدونستم به کی بگم اینجا گفتم 🎃

پایان‌ش باز بود دیگه به نظر من هر دو تاشون مُردن راحت شدن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

شوهر من اوایل ازدواجمون یک بار خیلی بد منو کتک زد.چندشب پیش این فیلمو گذاشتم باهم دیدیم.گریه ش گرفته بود و هی میگفت بیچاره دختره.منم گفتم یادته توهم منو کتک زدی؟منم همین حسو داشتم.بوسم کرد گفت حق داری اگر نبخشیم و نفرینم کنی ولی حلالم کن

آخرش مگه ندیدی با لباس مشکی بیهوش میشه بعد با لباس سفید به هوش میاد یعنی همه تلخی ها و سیاهیا تموم میشه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه