2777
2789
اهان ان فیلم  بله چنانکه شاهد بودیم متوجه میشویم که دختر توی سردخونه اشتباهی شناسایی شده ودروا ...

خب در آخر هم اخر شهرزادو بگو ای حکیم

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

از ته قلبم عاشقانه از خدای مهربون خواهش میکنم عشق و محبتو بین زن و شوهرا پیوند بزنه تا هیچ دختری خشونت نبینه و هیچ مردی مثل سیامک نباشه و امیدوارم امیدوارم امید هیچ ادمی اینطوری نا امید نشه که بخواد از جون خودش بگذره خداجوووونم خودت تو دادگاه عدالت خودت به داد دل بی کس ها برس خودت واقعا اینجور زندگی هارو با دست خط خودت نجات بده آمین یگانه پروردگارم

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب در آخر هم اخر شهرزادو بگو ای حکیم

اوه من شهرزاد رو ندیدم فرزندم 

ولی هرچیز دگر را بخواهی خواهم گفت 

حتی میدانم روی گونه ی چپت یک خال داری

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
خانواده من بااینکه ادمای عاقلی هستن ولی تشخیص دادن که من باهمسرم ازدواج نکنم البته مادرم بیشتر نظرش ...

ایشالا که همیشه خوشبخت باشی

من که کلا مخالف ازدواجم البته فقط برای خودم چون  شخصیتم جوریه  نمی بینم که بتونم ازدواج کنم کلا. برای همین نظرام همش منفیه رو این قضیه

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
اوه من شهرزاد رو ندیدم فرزندم  ولی هرچیز دگر را بخواهی خواهم گفت  حتی میدانم روی گونه ی ...

احسنت احسنت

اوه دیدی خب کلن حق حسابم شد ۵۰۰هزارتومن فرزندم

من صد تومن بیشتر ندارم ای حکیم

ممنون عزیزم  یه روزی یه جایی شاید ینفر مقابلت قراربگیره که نظرت عوض شه البته شایدا

شاید هم به خاطر مامان و بابام 

اخه تک فرزندم برا همین خیلی سخته تصمیم گیری

ندیدین پسره که از زندون اومد مشکی پوشیده بود و خانواده دختره بهش تسلیت گفتن  گفتن سکته قلبی کر ...

سکته رو نشنیدم. ولی الان رفتم دیدم خیلی بعد از این که پسره از زندون اومد بیرون، تو خونه ی دختره مهمونی بود. تو اون مهمونی مادرشوهره هم بود. نشسته بود با همه گپ می زد.  الانم هر جای فیلمو گشتم اثری از مرگش پیدا نکردم.  چه عجیب. حتما یه چیزی هست که چند نفر دیگه هم گفتن مرده. ولی من هر چی گشتم پیدا نکردم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
سکته رو نشنیدم. ولی الان رفتم دیدم خیلی بعد از این که پسره از زندون اومد بیرون، تو خونه ی دختره مهمو ...

عه

من فیلمو ندارم پاکش کردم وگرنه بهتون میگفتم دقیقه ی چند بود

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت
سکته رو نشنیدم. ولی الان رفتم دیدم خیلی بعد از این که پسره از زندون اومد بیرون، تو خونه ی دختره مهمو ...

الان رفتم فیلمو دیدم

پسره که از زندون اومد پیش پدر مادر دختره مشکی داشت و بعدشم گفت به روح خانوم جون قسم میخورم من از روی این حدس زدم مادره مرده ولی چرا بعدن تو مهمونی حضور داشت😑😑😑😑

شاید اینم یه سوتی تهمینه میلانی بود🙄😏