2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش😅😅

عالی بود😂😂😂❤❤❤❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
من که اصلا به خودم نمیرسم    آدم بی حوصله ای هستم .تو خونه اصلا آرایش ندارم .دوس دارم بی آ ...

پس هزینه کن برو جراحی زیبایی والا

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊

سفیده تخم مرغ هفته ای۳بار 

بذار۱۵دقیقه رو صورتت بمونه باعث شفافیت پوست میشه!! من خودم انجامش میدم راضیم😍

بقیه بچه های سایت هم تجربه اش رو داشتن

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

کرم دست میزنم کرم.ویتامین سی صورت .پاهامو با وازلین چرب میکنم .ضد آفتاب و عینک آفتابی.آب زیاد نیخورم.مولتیرویتامین میخورم.بخور صورت .ماسک صورت.سرم مو.بدنمو با شامپو.بدن میشورم .زیر ناخنامو با مسواک تمیز میکنم کرم میرنم.