2777
2789
من هر شب صورتمو با گلاب میشورم. یکبار میکرودرم کردم پوستم شفاف تر شد. اسکراب میزنم. ماسکای مختلفم ام ...

میشه ترکیب یه ماسکی که ازش راضی بودی رو بهم بگی؟؟❤🤔

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی منم درکت میکنم دوتا بچه کوچک دارم

خب پس همونه میگی ارایش نمیکنی بزرگتر شن ما هم یاد خودمون میافتیم 

من دو روز در هفته میرم دانشگاه از ذوق اینکه تنهام بدون بچه ها انگار دارم عروسی از روز قبلش ماسک میزارم لاک میزنم   

خب پس همونه میگی ارایش نمیکنی بزرگتر شن ما هم یاد خودمون میافتیم  من دو روز در هفته میرم دانشگ ...

چه جالب.منم قبلا خیلی آرایش میکردم الان اصلا نه فقط برای مراسم ها. حتی تو خونه مدام آرایش  داشتم

الا بذکر الله تطمئن القلوب

ولی جدا از شوخی از دکتر پوست وقت گرفتم میخوام برم واسم کرم شب و جلوگیری از چروک و اینا بگه بخرم قبل اینکه پوستم شروع به پیری کنه تا حدودی جلوشو بگیرم الان پوستم کاملا صافه  نه خال دارم نه جوش 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من که یا خودمو ول میکنم یا اونقدر خودم بزک و دوزک میکنم که شوهرم میگه عزیزم چی کردی با خودت ..پسرمم ...

اخی عزیزم.....بچه های منم اینطور ان

الا بذکر الله تطمئن القلوب
خب پس همونه میگی ارایش نمیکنی بزرگتر شن ما هم یاد خودمون میافتیم  من دو روز در هفته میرم دانشگ ...

وای مثل من ....وقتی یه جایی بخام برم بدون بچه اونقدر ذوق دارم که نهایت نداره ‌..وای چقدر دلم برای تنهایی هام تنگ شده والا

چه جالب.منم قبلا خیلی آرایش میکردم الان اصلا نه فقط برای مراسم ها. حتی تو خونه مدام آرایش  داشت ...

ببین وقت میکنیما من خودم همیشه میگم ارایش مگه چقدر طول میکشه 5 دقیقه ولی واقعا یادم میره و گاهی اینقدر خسته ام که حوصلشو ندارم فکر کنم شمام همینطور باشی بچه هات چند سالشونه؟

وای مثل من ....وقتی یه جایی بخام برم بدون بچه اونقدر ذوق دارم که نهایت نداره ‌..وای چقدر دلم بر ...

بخدا من به شوهرم حسودیم میشه تنها میره سر کار

اونروز خودش میگه خیلی خوشحالم جامون برعکس نیست نامرد