2777
2789

بنظر من عارایش راه درستی نیس شما نمیتونی مدام تو خونه،جایی ک باید عارامش داشته باشی و راحت باشی، عارایش داشته باشی و هی نگران پاک شدنش باشی،درضمن اگ شوهرت ب قیافه عارایش دارت عادت کنه یروزی اگ بدون عارایش ببینتت قیافه ی واقعیت بنظرش زشدو بیروح میاد و ممکنه از چشمش بیفدین.بجای عارایش کردن سی کن مرتب و تمیز باشی همیشه‌.همین،من خودم اگ هروزم عارایش کنم وخدایی ک میخام برم عشقمو ببینم عارایش نمیکنم ،تو کامنتای قبلی شوخی شده بود بااین جمله ک من خودم خوشگل طبیعیم،ولی شاید باورتون نشه من صورت بی عارایش خودمو دوسدارم،عشقمم همینطور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل و ابلیمو خیلی خوب بود  ی دوره فقط همینو میزدم. سفیداب و ماست هم خیلی عالیه

ممنوووون عزیزمممم❤😍🙏🤗

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
بنظر من عارایش راه درستی نیس شما نمیتونی مدام تو خونه،حایی ک باید عارامش داشته باشی و راحت باشی، عار ...

چند سالته عزیزم

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
کرم دست میزنم کرم.ویتامین سی صورت .پاهامو با وازلین چرب میکنم .ضد آفتاب و عینک آفتابی.آب زیاد نیخورم ...

ماشالا ب تو خانومی

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
نوزده

شما الان تو اوج زیباییت هستی گلم من یازده سال ازت بزرگترم سه بار زایمان کردم دوازده ساله ازدواج کردم کلی شرایط سخت روحی جسمی و بیماری و استرس و تجربه کردم واسه همینم من تو سی سالگی مجبورم گاهی نابسامانی های زندگیم غم و غصه خانواده و بچه هامو پشت ماسک ارایش پنهون کنم تا اطرافیانم مخصوصا همسر وبچه هام از دیدن چهره خسته و غمگینم اذیت نشن.

خواهرانه به تو و همه دخترای مجردمون توصیه میکنم تو انتخاب همسر و مسیر زندگیشون خیلی دقت کنن خیلی .

دردناکه که از توی بهشت خونه پدر مادر به یه جهنم خودساخته مهاجرت کردن🌹

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
 شما الان تو اوج زیباییت هستی گلم من یازده سال ازت بزرگترم سه بار زایمان کردم دوازده ساله ازد ...

پری جون در تایید صحبت شما 

منم متولد 62 هستم دو بار مهاجرت کردم شغل ببخشید سخت و حمالی کلی استرسای قدیم و جدید ولی تا 34 سالگی که بچه دومم بدنیا بیاد باز طراوت داشتم یعنی زایمان دوم ببعد اگه با فاصله کم باشه بنظرم مادرو از همه چیز بیشتر شکسته و ضعیف میکنه 

پری جون در تایید صحبت شما   منم متولد 62 هستم دو بار مهاجرت کردم شغل ببخشید سخت و حمالی ک ...

فروغ جون واقعا بعضی از ما زنا زندگی خیلی سختی رو تجربه میکنیم من واقعا گاهی تعجب میکنم این همه توان و از کجا میارم😥

فروغ جون واقعا بعضی از ما زنا زندگی خیلی سختی رو تجربه میکنیم من واقعا گاهی تعجب میکنم این همه توان ...

ادمیزاد خیلی توانش زیاده خیلی زیاد امیدوارم زندگی ازین ببعد برات راحت باشه عزیزم 

ادمیزاد خیلی توانش زیاده خیلی زیاد امیدوارم زندگی ازین ببعد برات راحت باشه عزیزم 

مچکرم از دعای قشنگت😍

من که اصلا به خودم نمیرسم    آدم بی حوصله ای هستم .تو خونه اصلا آرایش ندارم .دوس دارم بی آ ...

با این شوهر خوشکلی ک داری باید به خودت برسی نقاپنش

میخام ومیتونم..😊😀حقم رواز این دنیا میسونم😬😠💪💪يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️