2777
2789
فقط آرایش کلاغ رو رنگ میکنم جای قناری تحویل شوهرم میدم 😜

من ارایشم نمیکنم همون کلاغه رو با اون مدل لباسا جوری میکنم که....

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊
من که اصلا به خودم نمیرسم    آدم بی حوصله ای هستم .تو خونه اصلا آرایش ندارم .دوس دارم بی آ ...

خب به پوستم بيشتر برس 

ماسك هاي لايه بردار بزن

صورتتو بخور بابونه بده 

اسكراب استفاده كن

هرشب كرم دور چشم و كرم روز و شبتو يادت نره 

اينطوري پوست خوبي داري پوست خوب و شاداب كه داشته باشي خودتم راضي تري  از خودت :)

راستي ورزش بكن. اب زياد بخور 

سبزيجات زياد بخور

ماساژ صورت هم يادت نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پر میشه از این حمله من خودممممم خووووشششگلم کالی نیمیتونم:/:/:/

و این جمله: شوشو میگه تو از همه سری من همینطوری دوستت دارم   

یه جمله معروف دیگه: تعریف از خود نباشه من بی ارایش هر جا میرم همه میگن تو چشمم

صبح ها صورتمو میشورم عصرها قبل اینکه شوهرم بیاد نیم ساعت میمالم😎😎😎😎

بعد حموم هم موهامو اتو میکشم😁😁

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
سفیده تخم مرغ هفته ای۳بار  بذار۱۵دقیقه رو صورتت بمونه باعث شفافیت پوست میشه!! من خودم انجامش م ...

من قبلا میزدم  سفیده تخم مرغ الان نمیزنم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

من که فقط از ضد افتاب شاین و ویتامینه لب  چپستیک استفاده میکنم اخه پوستم عالیه و هیچ وقت هیچ وقت از لوازم ارایشی استفاده نمیکنم حتی واسه مراسمات

😍😍   دوقلوهای دوستداشتنی من😍😍
من که اصلا به خودم نمیرسم    آدم بی حوصله ای هستم .تو خونه اصلا آرایش ندارم .دوس دارم بی آ ...

منم ارایش زیاد دوست ندارم خارج از کشورم هستم ارایش مد نیست خخخخخ ولی الان که دیگه دوتا بچه فسقلی دارم همون یادم بمونه مسواک بزنم مو شونه کنم هنر کردم خخخخخخخخخ

منم ارایش زیاد دوست ندارم خارج از کشورم هستم ارایش مد نیست خخخخخ ولی الان که دیگه دوتا بچه فسقلی دار ...

اخی منم درکت میکنم دوتا بچه کوچک دارم

الا بذکر الله تطمئن القلوب