2777
2789
عنوان

خانماي اهل گل وگلدون طبيعي بيان

183 بازدید | 13 پست

استند دارم ميخوام روش گل طبيعي بذارم نور هم كمه  غير مستقيمه ٤تاجاداره گلي كه مقاومه وخيلي رسيدگي نميخواد بهم معرفي كنيد بجز كاكتوس 

😎😎

گل ها تقریبا رسیدگی میخواد دیگه اب داذن و خاکشو جابه جا کردن کاری نداره پتوس بنفشه افریقایی و شمعدونی و نخل خیلی خوبن راخت نگه داریشون 

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

فکر کردم رای میخوای😁

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هر گلی میخرم پژمرده میشه از بس نور افتاب نداریم مستقیم بخوره کنار پنجره هامونم نمیشه کلا نور فقط نور لامپ بهشون میخوره بذارمم بالکن کلا دید ندارم بهشون انگار که نداشته باشم😞😞 ولی خیلی گل طبیعی دوس دارم

بعد دوسال گل وگیاهی که خریدم فهمیدم گیاه پتوس نیاز به افتاب نداره خیلی راحت میشه قلمه زد. گیاه بی دردسر و برای استند بی نهایت زیباست. 

گل ناز یخی نه نیاز صد درصد به افتاب داره نه صد درصد سایه. 

بامبوهم نیاز به افااب نداره

پتوس خیلی مقاومه و واسه استند خوبه

ولی به جز استند بامبو واسه خونه هایی که نور کم دارن عالیه. من تجربه نگهداریشو تو همچین شرایطی دارم. تازه اگه نور زیاد به بامبو بخوره خراب میشه

سلام عزیزم منم خونم مشکل نور و افتاب داره گل لیندا و بنت و بونسای بگیر خیلی عالین افتاب و نور زیاد نمیخوان

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...