الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم یه دوست دارم میگه خونشون جن داره میگه یه بار رفتم دستشویی گلاب به روتون خخخخ میگه قسمت روشویی مون توی یه راه رویی هست میگه باخودم گفتم اگه خونمون جن داره برق الان خاموش بشه میگه حرف تو دهنم بود خاموش شد
میگف نفهمیدم چطور پریدم تو هال
یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
خودم ندیدم ولی داییم و زنداییم خونه مادربزرگم بودن. خونش خیلی بزرگه داشتن تی وی میدیدن حس میکنن یکی با چادر سفید از پشت سرشون رد میشه میره تو یکی از اتاقا. همه شونم دیده بودن میرن تو اتاق چیزی نبوده.
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰