2777
2789
عنوان

بیایین ازخاطراتتون ازدیدن جن بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 46 پست
واقعا؟ نمی دونستم بعد یه سوال اینکه میگن جنها برای آدم دعای بد میکنن راسته؟ حقیقتش من به این چیزها ز ...

دوست عزیزم یه سری چیزاکلاشایعس وهیچ دلیل علمی نداره من پارسال کارم شده بودخوندن داستان جن و فیلم و راجبش باهرکسی حرف زدن اونقدمحواین جن شده بودم ک اگه بگم باگوشیم غذامیخوردم و داستان میخوندم شایدباورت نشه کم کم روروح و روانم تاثیرگذاشت ی شب ساعت ۱توحیاط خونمون چیزی ودیدم ک تاعمردارم دیگه نمیرم سمت فیلم و داستان بلایی ب سرم اومدکه فقط تادوساعت بدنم و زبونم قفل بودومیلرزیدم که یکی ازهمسایه هامون ک فوق العاده مسلمون و باخداست گفت من کتابشوخوندم و به هیچ وجه نبایدبهشون فک کنی ومیگفت ازاین به بعدن یه سنجاق وصل کن قدلباست چون جناازسنجاق و سوزن کلاچیزایه تیزمیترسن چون کسی اگه یخوادیه جن و بگیره موقع دیدنش سریع یه سوزن یاسنجاق بهش وصل میکنه اون وقت اون جت دیگه زندانی این آدم میشه خیلی چیزاراجب جن هست به دعایه جن و این چیزام نیست جنابعضیاشون فوق العاده مهربون و مسلمونن بعضی هاشونم کافرن این اصلاربطی به دعایه جن نداره

تو قران ایش هست دیگه حضرت سلیمان کلی خدمتکار جن داشت که بر اساس گفته قران برای جنا کاری تحقیرامیزتر از خدمت به انسان نیست اما سلیمان اونهارو مجبور می کرد در اخرم فوت شدت در حالی که به عصاشون تکیه زده بودن سرپا هیچ جن و انسی از مرگش با خبر نشد تا اینکه موریانه عصاش رو خورد افتاد زمین اون لحظه جن ها نیست شدن و به گفته قران اگر قدرت ذهن خوانی داشتن زودتر خودشونو خلاص می کردن نباید با صدای بلند در موردشون حرف زد ذهن که بعید می دونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.