2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بخرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18152 بازدید | 94 پست
میتونی غذا ساز بخری از این سی کاره ها مخلوط و آبمیوه گیری رنده برقی و اینا داره

غذا سازم همه کارس فقط ابمیوه گیری جدا نداشت ک خریدم

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

اخه چرا پول میدی چیزی که استفاده نمیکنی.من فقط چیزای خردیم که استفاده میکنم.جای اینکه این همه چی بخری و استفاده نکنی برو برقی هات و که استفاده میکنی یه مارک عالی بگیر که واست خوب کار کنه.فقط تو ایران همه این همه پول میدن وسیله میخرن که همه بگن وای دیدی اینو داره ولی طرف یک بارم استفاده نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی خرد کنم اضافس جارو شارژی دسته بلندم خیلی خوبه

جارو شارژی و بخار شو خریدم

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
من مامانم میگه تزییناتیامو بیشتر بگیرم اینجوری بهتره نه؟

اره

بجای اینکه چند دست معمولی بخری

یک سرویس درجه یک بخر که واقعا چشمو بگیره

من بجای سرویس کریستال های مختلف

یک سرویس گرون خریدم که فامیلا به عمرشون ندیده بودن

از پیش دستی و میوه خوری و شیرینی خوری و شکلات خوری و ....

ولی مثلا پیشدستی دونه ۱۸تومن بود

قندونش۷۵تومن

از انتخابم راضیم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
آخه ما ايرانيا خیلی اهل قهوه نیستیم هرده سالی اونم برو بهترشو بیرون بخور

کار چای سازم میکنه دستگاهم

چیزای لازم رو داری زیادی هم خریدی رو خریدی فقط مخلوط کن و گوشت کوب برقی هم نیاز میشه باقیش به درد لای جرز دیوارم نمیخوره 

بیشتر پولتو پای دکوری های درشت و شیک بزار که به چشم میاد مثلا یه دونه از این اینه کنسولای بزرگ انتیک بگیر خیلی جلوه داره  یا چند تا میز چوبی بلند بگیر روش گلدونای شیک چینی با طرحای خاص یا اباژور های حسابی بزار یه مقدار هم گلدون بخر جلوه خونتو قشنگ میکنه 

عزيزم مباركت باشه  صلاحتو خودت ميدوني اما اصلا برا خريد با همسرت نرو و ازشون همينطور خانوادشو ...

نه نمیاد حتی توضیح دقیق هم نمیدم براش فقط اسپرسو گفته بود و یخچال پای تخت هم میدونستم رسم دارن خریدم

چیزای لازم رو داری زیادی هم خریدی رو خریدی فقط مخلوط کن و گوشت کوب برقی هم نیاز میشه باقیش به درد لا ...

آباژور خیلی شیک و گرام هم احتمالا بگیرم

غذا ساز اگر واقعا استفاده میکنی بگیر نه همه کاره ها.کلا هر چی اماکنات وسیله زیاد بشه موترش زودتر خراب میشه و اگرم بسوزه همه چیت از دست میدی.من اب میوه گیری جدا گرفتم.مخلوط کن و اسیاب هم جدا.غذا ساز هم بسته به استفادم نوعی گرفتم که کاربرد داره واسم.روی غذا ساز سبزی خرد کن هست.مثلا خود غذا ساز کار مخلوط کن و اسیا بهم میکنه ولی من چون ادویه خودم چودر میکنم اسیاب جدا گرفتم.من گوشت فقط خودم چرخ میکنم واسم چرخ گوشت کاربرد داشت.سرخ کن اصلا نگرفتم.پلوپز سی کار هم الکیه مگر جز پلو پختن چی میخوای ازش.مثلا شما تو پلو پز سی کاره ماست میبندی؟

غذا ساز اگر واقعا استفاده میکنی بگیر نه همه کاره ها.کلا هر چی اماکنات وسیله زیاد بشه موترش زودتر خرا ...

نه ولی خب شاید هواپزش استفاده بشه

نه نمیاد حتی توضیح دقیق هم نمیدم براش فقط اسپرسو گفته بود و یخچال پای تخت هم میدونستم رسم دارن خریدم

كارخوبي ميكني 

موبه پس 

چون هرچقدم دو طرف خوب باشن باز ممكنه اتفاقاي بيفته ناخاسته كه خاطره بد بمونه ازش 

مثلا ممكنه همسر شما از يه چيزي خوششس بياد بعد تو توان خريدشو نداشته باشي 

منكه خيلييي حواسم بود و اصلا نزر نميخاستم با مامانم ميرفتم و در حد توانم خريد ميكردم نه بيشتر

ببخشیدبارداری؟؟؟

اره عزیزم عروسیمم یهویی شده