2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بخرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18152 بازدید | 94 پست

چرخ گوشت که خیلی مهمه🤔

مایکروفر و توستر ، مخلوط کن

دیگه چیزی یادم نمیاد والله😐

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لوازم برقیم ی گوشت کوب دو کاره گرفتم ک هم هم زن هس هم گوشت کوب... جرخ گوشت.ابمیوه گیر دو کاره... اسیاب برقی... کتری برقی... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

اینا که به نظر من استفاده نمیشه

خاهرم براش خریدیم از کل وسایل برقیاش فقط مخلوط کنشو استفادع میکنه😑

از نظر من ساندیوچ میکر، همزن برقی اگه اهل کیک و اینایی و اسپرسوساز اگه قهوه میخوری

مخلوط کن و ابمیوه گیری به درد میخوره بقیه فرمالیتس

She is everything I ever wanted.... 

سرخ كن

ميوه خشك.كن 

سبزي خورد كن 

پنكه 

بخاري 

همه اضافين 

دكوري و تزيني هم خاستي خيلييييييي كم ولي گرون شيكشو بخر 

من بوفه نخريدم 

دكوريم خيلي ندارم 

فقط ميوه خوري،شيريني خوري،و احيل خوري برنز.خريدم هم دكوري اشپزخونه هم برا استفاده 

دوتا قوي بلند برنزم خريدم برا تزيني و همينطور دو تا ظرف خيليي قديمي عتيقه 

همين 

من مامانم میگه تزییناتیامو بیشتر بگیرم اینجوری بهتره نه؟

عزیزم چیزای بزرگ و توچشم رو خوب بگیر، بقیه ماله تو کابینته. الان پولتو میگیره، بعدشم جاتو.

به فکر حرف کسی هم نباش.

بگو من از الان اگه خریدامو مدیریت نکنم، فردا تو زندگی هم نمیتونم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
چرخ گوشت لازمت میشه گلم میتونی اسپرسو ک واجب نیستو حذف کنی

خریدم اسپرسو رو دیگه😕 شوهرم میگفت دوس دارم اسپرسو بگیر

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

توستر هم بگیر

من که خیلی استفادم میشه

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
سرخ كن ميوه خشك.كن  سبزي خورد كن  پنكه  بخاري

پنکه و بخاری و اینا ک مال اتاقه من اشپزخونه رو گفتم میوه خشک کن سولاردم انجام میده کارشو واسه سبزی خورد کن هم غذا ساز انجامش نمیده؟

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
توستر هم بگیر من که خیلی استفادم میشه

👍👍😍