2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بخرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18152 بازدید | 94 پست

ببخشید ولی مگر واسه مردم میخواین زندگی کنید که میخواین چیزی که به چشم میاد بخرین.همین کارا میکنید خانواده شوهر پرتوقع میشن.این همه وسیله میخری که چی بشه به خدا چند وقت بعد میگی کاش نمیخریدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كارخوبي ميكني  موبه پس  چون هرچقدم دو طرف خوب باشن باز ممكنه اتفاقاي بيفته ناخاسته كه خا ...

الان یخچال پای تخت خریدم میگه ال جی خریدی؟؟😶 اخه چرا برم یک تومن پول بدم براش😶 امرسان خریدم

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

خانوما ببخشید بعضیا رو نتونستم جواب بدم همه رو خوندم, توی بازارم قاطی کردم چیا رو جواب دادم چیا نه 

مرسی عزیزای دلمممم😻😻😘😘

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
یخچال پای تخت واسه چی هست؟بعد کجایی هستین؟من اولین بار میشنوم

ازین یخچال کوچیکا کنار تخت میزارن ک ابی چیزی بخوای بخوری نری اشپزخونه, مشهدی هستم خودم هم اولین بار از خانواده شوهرم شنیدم

دیگه چیزی نخر با این حساب 

فقط اگه سرویس قابلمتو رنگی خریدی یه سرویسم چدن مشکی بخر چون رنگیا باید بزاری فقط برا مهمون زود رنگشون بر میگرده 

زیادم شلوغش نکن مخصوصا تو چیدمان 

همین که در کابینتارو باز بزاری یعنی این مجوز رو میدی که از همون اول تو خونت سرک بکشن

تو  7 سال زندگی مشترک وسایل برقی اشپزخونه ابمیوه گیری-  ابپرتقال گیری- مخلوط کن - اسیاب کن - چایساز - ابسردکن- هواپز - چرخ گوشت اونم خیلی کم .خرد کن کوچیک دم دستی - سبزی خوردکن خیلی کم  مورد استفادم شده 

مابقی چیزام دکوری بودن اینم از تجربه ما

یه نصیحت میکنم دوستانه اگر بخوای چشم مردمو در بیاری واسه این چیزا چشم خودت در میاد.

فقط میخوام جلوی شوهرم کم نباشه بقیه مهم نیستن

تازگی ها عروسی یکی از فامیلا شوهرم رفتیم 12 تا برقی داشت! من اصلا نمیدونم چی ب چیه 😕😕

چه شمردی!😂 مگه به تعداده آخه! هر چیزی که لازمت میشه بخر، من خودم چیزایی که فکر میکردم لازمم میشه تو آشپزخونه خریدم مثل چای ساز، توستر، آبمیوه گیری، گوشت کوب برقی چند کاره(که کار مخلوط کن و غذا ساز و همزن رو هم انجام میده)؛ قهوه ساز هم شوهرم خودش داشت و آوورد. والسلام

به آفتاب سلامی دوباره خواهم داد
الان یخچال پای تخت خریدم میگه ال جی خریدی؟؟😶 اخه چرا برم یک تومن پول بدم براش😶 امرسان خریدم

مباركه 

من يخچال پاي تخت نشنيدم نميدونم رسم كجاست 

اما بهرحال اين يه نمونه كوچيكشه 

معمولا اقايون و خانواه هاشون توجهي به درامد پدر دخترخانم ندارن و توقعشون بالاست 

به خدا اصلا دوس ندارم بعضي عقايد و حرفاي قديميارو اما خالم راس ميگه بنده خدا 

ميگه از پاشنه كش و تشت طلا گرفته تا پرقو هم ببري باز حرفه پشت سرت 

پس به حد توانت ببر 

چه شمردی!😂 مگه به تعداده آخه! هر چیزی که لازمت میشه بخر، من خودم چیزایی که فکر میکردم لازمم میشه تو ...

خواهر شوهرم عکس گرفته بود از جهیزیه اومد نشونم داد😶

مباركه  من يخچال پاي تخت نشنيدم نميدونم رسم كجاست  اما بهرحال اين يه نمونه كوچيكشه  ...

اخرشم یه دستت درد نکنه میگن و تموم