2777
2789
عنوان

عروس غریب به من میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 108 پست
آخه تیکر بارداری داری 

تولد شوهرم 

امضا مو عوض کردم یادم رفت پاکش کنم

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
والا....همینو بگو....اون اولا خجالت نکشیده بعدا آدم شده.... من به خواهر شوهرم گفتم تو اینستا یه عکس ...

بیکاری تو هما.ولشون کن بابا.به اینا هر چقدر احترام بذاری بی احترامی میبینی هرچقدر محبت کنی بیمحبتی میبینی

🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا به یه ورت هم حساب نکن توهم پاگشاش نکن بهشون محل نذار

عمرا ازپشت پسرم بخوره پاگشا 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
آها.فکرشو نکن گلم.اگه بخای برای کاراشون غصه بخوری باید تا آخر عمرت همیشه در حاله عصبانیت و حرص خوردن ...

اصلا مهم نیست برام به جهنم من باید زن قوی بشم 

کارخوبی میکنی محضری عقدکردن؟؟حیف یه ور پسرت نیست😄😄😄😄😄

ن خونه خواهرشوهر بزرگی

خوبی به بعضی ادمای مریض نیومده حالااسم عرقه چیه به مابگو بخوریم بچه مون چشم قشنگ بشه

اره والا همینو بگو...

یکی رازیانه بود اون یکی یادم نیست....اگه پیدا کردم حتما اینجا تاپیک میکنم ببینید 

بیکاری تو هما.ولشون کن بابا.به اینا هر چقدر احترام بذاری بی احترامی میبینی هرچقدر محبت کنی بیمحبتی م ...

دقیقا...منِ خاک به سر بعد از مدت ها به این نتیجه رسیدم 😐😐

اره والا همینو بگو... یکی رازیانه بود اون یکی یادم نیست....اگه پیدا کردم حتما اینجا تاپیک میکنم ببی ...

دستت ندرده عزیزم حاجت روابشی

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

والا منم امروز کلی حرص خوردم یکم باقالی سبز گرفته بودم پاک کردم واسه خواهرشوهرا و مادر شوهر و مامانمم نفری یک بسته فرستادم چند روز پیش هم خواهر شوهر بزرگه میخواست بره مسافرت وقت نکرده بود باقالی هاشو پاک کنه سر اینکه خراب نشن آورد من واسش پاک کنم منم پاک کردم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر اومد بهش دادم با یک بسته که از خودم واسش فرستاده بودم

امروز شنیدم به خواهرشوهر کوچیکه میگفت که همه باقالی ها رو واسه خودش گرفته بود به ماها نداد خ کوچیکه گفتش چرا به ما داد مگه به تو ندادش گفت نه بابا باقالی من مصرف کرده بود جای اون دادش درصورتی که من اصصصصلا از باقالی اون استفاده نکردم اینم عوض دستت درد نکنه بودش😕

خداجون واسه همه چی شکرت 

دختر جاریمم هفته دیگه بله برونشه به ما نگفتن دیروز خواهر شوهر کوچیکه از دهنش در رفت بهم گفت منم امروز خیلی ریلکس به مادرشوهرم تبریک گفتم که بدونه خبرها رسیده اونم موذیانه همه چی رو انکار کرد که منم خبر ندارم و هیچی هنوز معلوم نیست منم همه چی رو به شوشو گفتم اونم الان اینقدر عصبانیه که میگه منم سر دخترم همین کارو باهاشون میکنم 

خداجون واسه همه چی شکرت