2777
2789
عنوان

عروس غریب به من میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 108 پست
اره خو اون عروسم با هزارتا ارزو اومده تو اون خانواده...اصلاااا ابداااا رفتارهايي كه اينجا ميبينم سمت ...

کدوم شهرین شما؟

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال من ازاینجور رفتارها بهم میخوره بعضیا که حس میکنن فقط چشم میخورن بعضیاهم احساس میکنن قراره شوهرشو ...

اره دقیقا

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
خواهر شوهرمنم بامن همین کارو کرد سر بچه اولش که باردار شد اومد جلو من ناز میومد که ویار چیکردم چون م ...

والا....همینو بگو....اون اولا خجالت نکشیده بعدا آدم شده....

من به خواهر شوهرم گفتم تو اینستا یه عکسی بود توش نوشته بود یه عرقی هست برای خوشگل شدن چشمای بچه خیلی خوبه...گفتم از اون بخور....

بعدا فهمیدم مادر شوهرم بهش گفته نه عرق اینا نخورا....این داره حسودی میکنه میخواد بچت سقط شه....عرقیجات ضرر داره فلان بهمان....

حالا من عقدمااا.....با تو خونه ی خودم بودم بعد خودمم بچه دار نمیشدم این حرفو میزد نمیسوختم....اخه مگه من نازام که حسودی کنم😐

درکت میکنم کس بدی به آدم دست میده.ازین به بعد باهاشون فوق العاده سرسنگین رفتارکن.اگرم شاکی شدن از رف ...

اصلا من براشون مهم نیستم  

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

عزیزم من هنو مجردم خواستگار میاد نمیزاریم عروسمون بفهمه ن اینکه از قصد و لج ها نههه!!

دوس ندارم رو زبونا بیفتم ک اره خواستگار داره ولی نمیشه دوس دارم همه چی قطعی بشه بعد ب همه بگیم 

شوهرت میدونسته فقط به شما نگفتن مال منم تا عصر که میخاستن عقد کنن خبر نداشتیم 😐😑

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
والا....همینو بگو....اون اولا خجالت نکشیده بعدا آدم شده.... من به خواهر شوهرم گفتم تو اینستا یه عکس ...

خوبی به بعضی ادمای مریض نیومده حالااسم عرقه چیه به مابگو بخوریم بچه مون چشم قشنگ بشه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍