2777
2789
عنوان

عروس غریب به من میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 108 پست
خواهر شوهرمنم بامن همین کارو کرد سر بچه اولش که باردار شد اومد جلو من ناز میومد که ویار چیکردم چون م ...

خوب گفتی...

خدا رو شکر که بچه دار شدی عزیزم.

خوش به حالت.

خیییییلی سخته زخم زبون زدن واسه بچه...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والله هنگ ميكنم اينارو ميبينيم  خدايي سمت ما پس خيليييي خوبه مادر شوهر غذا درست كنه رختخوا ...

خداروشکر پس وضع شما خوبه واقعا هم باید این مدلی باشه ما یه عروس داریم همیشه به مامانم میگم اول هوای اونو داشته باش بعد من بهرحال باهزار امید و ارزو اومده خونه ما .همونطور که من توقع دارم مادرشوهر خواهرشوهرم خوب باشه باید با عروسمونم همون مدلی برخورد کنیم .اما متاسفانه عروسو خیلیا به چشم دشمن یا برده میبینن البته برعکسشم هستا بعضی عروسام هستن که دهن خونواده دامادو سرویس میکنن

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
منم مثه توام... همیشه بهش مثله یه خواهر محبت کردم.... مریض شده بود حتی مامانشم بهش نمیرسید که خودش ...

بازهم زیاد ه اصلا اینها ادم نیستن

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
   جدی میگی؟     احتمالش هست شوهرت در جریان بوده اما از شما مخفی کرده؟

هزار درصد فقط من غریبم

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
خداروشکر پس وضع شما خوبه واقعا هم باید این مدلی باشه ما یه عروس داریم همیشه به مامانم میگم اول هوای ...

اره خو اون عروسم با هزارتا ارزو اومده تو اون خانواده...اصلاااا ابداااا رفتارهايي كه اينجا ميبينم سمت ما نيست اتفاقا ما عروس از استان هاي ديگه نميگيريم همين شهر خودمون تازههه ازدواج هاي فك و فاميلامون همش رو دوستي بوده سنتي كمتر بوده

حال من ازاینجور رفتارها بهم میخوره بعضیا که حس میکنن فقط چشم میخورن بعضیاهم احساس میکنن قراره شوهرشونو بدزدی توهم دارن

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**

عجب ادمایی .من این کارومیکردم داداش وزنداداشم تاعمرداشتن اسممونمی اوردن جنگ بزرگ هم بپامیشد

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍