2777
2789
عنوان

عروس غریب به من میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 108 پست

اگه نشون بدی که ناراحت شدی اونا فکر میکنن خیلی مهم و با ارزشن که ناراحت شدی

اصلا برات مهم نباشه

چون واقعا ارزش نداره.من از خدامه که دست از سرم بردارن و چیزی از زندگیشون ندونم

تا این حد واسم بی‌ارزشن...

اما شوهرتو توجیه کن ،بلکه به غرورش برخورد و با عرض پوزش، دیگه دهن دلقی نکرد

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
خانواده شوهر من یبار یکاری کردن به ما نگفته بودن الان نزدیک یکساله اصلا نه زنگ میزنم نه چیزی تا وقتی ...

من اصلا بدون دعوت جایی نمی رم اصلا اینا ادم نیستن 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چرا این برخوردا با عروس میشه بابا بخدا عروسم یه ادمه یه انسانه که شما آوردین تو جمع خونوا ...

اره والله هنگ ميكنم اينارو ميبينيم 

خدايي سمت ما پس خيليييي خوبه مادر شوهر غذا درست كنه رختخواب عروسو بزاره جمع كنه واسش هي كادو بگيره يا ميون دوستاشو تو محل هي از عروس تعريف كنه اصلا مورد داريم عروسيا صرف شام ميشه مادر شوهر دست عروس رو ميگيره اول بشقابشو پر ميكنه يا با دختراش نرقصه با عروسش چندبار ميرقصه!!!خدارو هزار بار شكر همچين چيزايي نداريم تو اطرافمون

واقعا حقباشماست 

بی خیال بابا بهتر از این فرصت استفاده کن به شوهرت بگو نگا اونا حتی ازدواجشونم به کسی نمیگن چون درستشم همینه ( الکی مثلا) بعد ما هر اتفاقی می افته صاف میریم میزاریم کف دست مردم هم قضاوت میشیم هم دخالت یا چشم میخوریم 

از فرصت استفاده کن تا تنور داغه شوهرتو بپز که دیگه حرف جا به جا نکنه اصلا

عزیزم ناراحت نباش. ربطی به عروس غریب یا عریبه بودن نداره. اونا وقتی انقدر بیشعورن که نامزد میکنن و ...

نفهم تراز شوهر من خدا هنوز خلق نکرده 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
بی خیال بابا بهتر از این فرصت استفاده کن به شوهرت بگو نگا اونا حتی ازدواجشونم به کسی نمیگن چون درستش ...

شوهر من بخواد آب خوره از اونها اجازه میگیره 

من اصلا بدون دعوت جایی نمی رم اصلا اینا ادم نیستن 

کلا رفتارت رو تغییر بده یجوری که بفهمن اصلا واست مهم نیستن

مثلا میری خونشون دست به هیچی نزن خودت رو با بچت سر گرم کن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
عکس العمل شوهرتو بگو.اون لحظه چه واکنشی نشون داد؟

سلام کودتاگران جلو آقا خم شد 

نفهم تراز شوهر من خدا هنوز خلق نکرده 

چرا؟؟؟

واسش مهم نیست که خواهرش بدون اطلاعش نامزد کرده؟؟؟؟

مگه میشه؟؟؟

مگه داریم؟؟؟؟

شمادهم از این به بعد هیچی رو بهشون نگید.

با شوهرت حرف بزن، هماهنگ‌کن، اصصصصصلا دیگه چیزی ازتون ندونن.

مثلا نگید دارید میرید مسافرت.

بچتون به دنیا اومد خبر ندید، تا خودشون خبر دار بشن.

خونه خواستید بخرید حواستون باشه هرکی فهمید اونا نفهمن.

داقعا راست میگن که با همه آدما باید مثل خودشون رفتار کزد

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
عکس العمل شوهرتو بگو.اون لحظه چه واکنشی نشون داد؟

سلام کرد تا کمرم خم شد

منم مثه توام... همیشه بهش مثله یه خواهر محبت کردم.... مریض شده بود حتی مامانشم بهش نمیرسید که خودش ...

خواهر شوهرمنم بامن همین کارو کرد سر بچه اولش که باردار شد اومد جلو من ناز میومد که ویار چیکردم چون میدونست ما واسه بچه دار شدن مشکل داریم سربچه دومش با اینکه 4ماهش بود اکمد خونم ازم مخفی کرد اون موقع من بچه داشتم گفت خجالت کشیدم بگم کفتم چطور وقتی ما مشکل داشتیم خجالت نکشیدی