2777
2789
عنوان

عروس غریب به من میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله چطوری شده ینی همسر شما به عنوان برادر در مراسمات خواستگاری و بله برون و اینا حضور نداشتن چه بد به خودشون کردن اگه اینطوره خو فردا طعنه اشو خودشون میشنون😉

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
به یه ورت...😐😐 منم اوایل خیلی دلخور میشدم....مثه تو .... میدونی دلیلش چیه؟چون ما اونارو مثله خوا ...

هزار آفرین من خواهر ندارم واقعا دلمشکسته 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
من نمیدونم چرا این برخوردا با عروس میشه بابا بخدا عروسم یه ادمه یه انسانه که شما آوردین تو جمع خونوا ...

واقعا حقباشماست 

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

عزیزم ناراحت نباش.

ربطی به عروس غریب یا عریبه بودن نداره.

اونا وقتی انقدر بیشعورن که نامزد میکنن و به برادر و پسر خودشون خبر نمیدن، دیگه عروس و داماد چکاره ان...

من که جای شوهرت باشم قطعا دیگه اسمشونم نمیارم...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

خانواده شوهر من یبار یکاری کردن به ما نگفته بودن الان نزدیک یکساله اصلا نه زنگ میزنم نه چیزی تا وقتی که دعوتم کنن صداشون دراومده چرا اخلاقم عوض شده  ولی باز بی محلی میکنم یعنی یکاری کردم که به گ   خوری افتادن 

فقط تا میتونی خودت رو بگیر همه میان دورت 

این دوره غرور نداشته باشی ادم حسابت نمیکنن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
توهم بگو نکنه با شوهرت دوست بودی که زیر زیرکی عقد کردی. که طرف پشیمون نشه

والاراستم میگی  کاش گفته بودم

هزار آفرین من خواهر ندارم واقعا دلمشکسته 

منم مثه توام...

همیشه بهش مثله یه خواهر محبت کردم....

مریض شده بود حتی مامانشم بهش نمیرسید که خودش یه وقت مریض نشه....من میرفتم براش اشپزی میکردم میبردمش حموم....کل کاراشو میکردم....آخر سر حامله شده بود به همه گفته بود الا من😐

میگم مشکل از خودمونه....خانواده ی شوهر واقعا هیچ وقت خانواده ی ادم نمیشن....نهایت در حد یه همسایه باید بهشون احترام گذاشت...