2777
2789

سلام من ۳۶ هفته هستم بارداری دومم امروز نوبت دکتر داشتم بیمارستان ویزیت دکتر یه خانمی اومده بود بارداری اولش بود دکتر بهش نوبت سزارین داده بود واسه فردا که سزارین بشه امروز اومده بود ویزیت دکتر ۳ تا مریض باهم صدا کرد من و اون خانم باهم رفتیم داخل مطب منشی دکتر هر چی گشت ضربان قلبش و پیداا نکرد بلاخره خود دکتر اومد و هر چی گشت ضربانی نشنید سونو همونجا واسش انجام داد اما متاسفانه بچه مرده بود دکتر ازش پرسید تکونهاش چطوری بود خانمه گفت از دیروز تکونی احساس نکردم دکتر هم ناراحت شد گفت چرا وقتی تکونی و حس نکردی همون دیروز نیومدی اما چون بارداری اولش بود گفت فکر کردم چون بچه بزرگ شده طبیعیه 

خلاصه من خیلی تو مطب واسش اشک ریختم اونم خیلی داغون شد ساک بچه اش وآورده بود که فردا سزارین بشه

خانمهای عزیز خواستم بگم تو رو خدا حواستون به تکونهای نی نی تون باشه مخصوصا اونهایی که آخرهای بارداریی هستین خیلی حواستون باشه که تو روز تکون بخوره انشالله که نی نی سالم بیاد من که دلم خیلی واسش سوخت بچه اولش بود😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت واسه همه چی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهییییی خیلی دلم سوخت براش چه بد شد😢😢 دلیل مردن بچه رو نفهمیدین؟

نمیدونم سریع فرستادنش اورژانس اما وقتی رفت دکتر گفت بچه ضربان نداره و مرده

خدایا شکرت واسه همه چی
اي خدا اين همه ماه رو سختي كشيده بيچاره اخه چرا خدا صبر بده بهش

دقیقا نه ماه صبر کرده تا اولین بچه اش و بغلش بگیره اما...... چون تجربه اولش بوده فکر میکرده تکون نخوردنش بخاطر اینه که بچه بزرگ شده و تکون نحوردنش واسه ابنه که جاش تنگه و تکون نمیخوره

خدایا شکرت واسه همه چی