2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اونجا باش بد رفتار میکنن ک ایجوری میگه؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

من خودش هى ميگه بريم، ميگه زنگ بزن مامانت اينا ببين هستن بريم يه سر بزنيم، يا ميريم بيرون آخرش ختم ميشه به خونه مامانم، بعضى وقتا ميگم من نميام صبح تا شب خونه مامانمم خونه خودمم باشم ميگى بريم خونه مامانت اينا

خودت برو بگو شب توام بیا اگه نیای منم خونه مامان تو دیگه نمیام

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

منم مث توام استارتر ولی دگ بیخیالش شدم چون آخ منم مث خودش شدم 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
مگه اونجا باش بد رفتار میکنن ک ایجوری میگه؟؟

ن والا فقط مغروره فک میکنه با زنو خانواده زنش خوب باشه میگن زن ذلیل ولی داداش و شوهر خداهرش اینجوری نیستنا باباشم نیست این تحفه فقط اینجوری6

شوهر منم زیاد مایل به اومدن خونه خانواده و فامیل من نیست

ول کن زیاد اصرار نکن 

منم اوایل ازدواج خیلی اصرار میکردم بیا 

ولی الان میگم هر جور راحتی 

بعدا وقتی به زور بیاد هی میگه دیدی فلانی چجور برخورد کرد و کلی از این حرفا

سری رو که درد نمی کنه دستمال نبند

ب نظرش احترام بذار ولی بگو اگ خونه پدریت میریم خونه پدری منم باید لحاظ بشه .....خب از اول چی گفتن بازی با کلمات جمله بسازو قشنگ بگو موفق باشی 

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺