2777
2789
عنوان

آریانام.لطفا بیاید بگید واسه وزن گیریه جنین چیا بخورم؟؟؟سونو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 43 پست
اره اثر اون بابستنی ک یخ زده و ی مدت تو فریزره مغازه ها هست متفاوته😊

آره راست میگی به این فکر نکرده بودم😁😁

میگم عزیزم من نون و ب نج خیلی کم میخورم یعنی میشه از اون باشه بچه وزن نگرفته؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
آره راست میگی به این فکر نکرده بودم😁😁 میگم عزیزم من نون و ب نج خیلی کم میخورم یعنی میشه از اون با ...

نون برنج کم میخوری عب نداره سوپ بپز قلم گاو بگیر بریز توش  عصاره ی پای مرغ  مربای به هر صبح شیرو عسل هر شب  زن داداش من باهمین کارا ماشالله بچش 4300 شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه تلاشم رو كردم جهت افزايش وزن جنين. دخترم ٤٣٠٠ دنيا اومد. من چون ميخاستم سزارين شم 😬بستني. دل ...

ای جوووونم ماشاءالله خدا حفظش کنه😍😍😍

عزیزم دلستر تلخ یا نه همین آناناس و اینا؟؟؟

منم میخوام از امروز خوراک لوبیا و عدس و سوپ و آبگوشت و اینا بخورم هر روز 😂😂😂

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
وااااای😱😱😱😱😱 نه من انقدر نمیتونم بخورم اصلا شاید اگه میخوردم چاق میشد نمیدونم والا

با اونهمه خوردن اخرش13کیلو اضافه کردم 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نون برنج کم میخوری عب نداره سوپ بپز قلم گاو بگیر بریز توش  عصاره ی پای مرغ  مربای به هر صب ...

امروز قلم گرفتم اتفاقا 

پای مرغ ضرر نداره؟؟؟؟

صبحونه هم خامه و عسل و شیر میخورم 

ولی خب تا الان مصرف لبنیاتم خیلی کم بود روزی یک یا نهایت دو وعده 

از امروز بیشترش میکنم حتما 

معجون هم خیلی موثره چون بمب ویتامینه 

چه معجونی؟؟؟چیا بریزم توش؟

با اونهمه خوردن اخرش13کیلو اضافه کردم 

خوش بحالت 

من بودم ۳۰ کیلو رو اضافه میکردم حتما😒😒😒

الانم انقدر خوراکم کمه ۱۲ کیلو اضافه کردم 

ن ضرر نداره بگیر بجوشون عصارشو تو خورشت و سوپت بریز 

حتما میگیرم عزیزم خودمم خیلی دوس دارم

میان وعده هم سیب زمینی سرخ کن بخور 👍

خودم نترکم 😂😂😂😂

معجون هم خودت میتونی درست کنی هم معجون از بیرون   شیر داره خامه داره عسل موز مغز پسته گردو انان ...

خب خودم درست میکنم حتما 

تا الانم درست میکردم ولی انقدر کامل نبود 

ممنون عزیزم😘