2777
2789
عنوان

خانوما سوال خجالتی دارم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 90 پست
خب شاید اون یکی اسپرما قوی تر باشن واسه دوقلویی هم کافیه؟؟

دو قلو شدن به تخمك هم ربط داره بايد دوتا تخمك سالم آزاد شده باشن تا دو قلو بشه

شما 24 ساعت هم دراز بكشي وقتي يه تخمك باشه دوقلو نميشه

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم کاربن گذاشتن

یکی کم رنگ یکی پررنگ تر میشه اونجوری  

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

واقعا ادم خندش میگیره سوالا چیه میپرسین؟؟یکی نفهمه انگار ده دوازده سالتونه ،!!!!!

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
اتفاقا تو فکرش هستم متاسفانه دکترم شهرستانه و دسترسی ندارم تا یک ماهه دیگه اینجایی که هستم هم نمیتو ...

بگو‌میخوام دوقلو بشه بهت میده قرصو حتما دکتر ومشورت کنی باهاش.توهم مثه من از زایمان میترسیزیکدفعه میخوایی دوتا بیاری؟!

بچه ها دوقلو به مرد ربط نداره یه سرچ بکنین میفهمین

مگه نباید دو تا تخمک ازاد شه بعد دو تا اسپرم هم باهاشون لقاح انجام بدن؟

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
خب بیشتر دوقلوها باهم فرق دارن.مگه اینکه ۲تا کاربن بزاری

اونوقت سه تا میشن دو تا شبیه هم و یکی خیلی فرق داره بوووور میشه  

مگه نباید دو تا تخمک ازاد شه بعد دو تا اسپرم هم باهاشون لقاح انجام بدن؟

ببین مرد توی هربار انزال میلیون ها اسپرم داره پس بستگی داره تو چندتا تخمک داشته باشی که اسپرم ها واردشون بشن

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
روزای بعد پریود که تخمک‌گذاری باید نزدیکی داشت.تخمک تو یک روز آزاد میشه باید کیت بگیریم بفهمیم کدوم ...

من که پریودم نامنظمه 

تحت درمان هم هستم تنبلی تخمدان

کیت برا ماها فک نکنم جواب بده

ببین مرد توی هربار انزال میلیون ها اسپرم داره پس بستگی داره تو چندتا تخمک داشته باشی که اسپرم ها وار ...

اخه با همون یه قطره؟؟؟؟؟

تو بدن زن باید تخمک تکثیر پیدا کنه چون در حالت عادی یکدونست

بجز کلومیفن چی اثر داره؟؟؟؟؟؟؟؟

بگو‌میخوام دوقلو بشه بهت میده قرصو حتما دکتر ومشورت کنی باهاش.توهم مثه من از زایمان میترسیزیکدفعه می ...

منم همینطور🙈🙈🙈🙈🙈🙈خیلی میترسم😔😔از طرفی هم یکی از آشناها دوقلو داره میگه هرکی رو میخوام نفرین کنم میگم ایشالا دوقلو بیاری (شوخی میکنه ها)ولی میگه خیلیییییییی سخته دوتایی گریه میکنن دوتایی شیر میخوان و....

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)