2777
2789
عنوان

خانوما سوال خجالتی دارم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 90 پست
میخوام دوقلو بشه    

چه ربطی داره

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه باید بریزه بیرون عزیزم دستمال کاغذی یا پد بزار رو لباس زیرت 

دستمال کاغذی که میذارم زود خیس میشه میچسبه بهم بدم میاد پد نذاشتم تا حالا

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
عادي حتي اگه چند ساعت دراز بكشي مقدار لازم بدن جذب ميكنه بقيه بيرون ريخته ميشه

خب شاید اون یکی اسپرما قوی تر باشن واسه دوقلویی هم کافیه؟؟

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
خب تو ضیحات لازمو دوستان دادن من دیگه حرفی ندارم😆

همین که تا اینجا اومدی ممنون  

دوقلو باید قرص کلومیفن بخوری

اتفاقا تو فکرش هستم

متاسفانه دکترم شهرستانه و دسترسی ندارم تا یک ماهه دیگه اینجایی که هستم هم نمیتونم به دکتراش اعتماد کنم

خودم برم به یه دکتر بگم برام کلومیفن تجویز کنه مشکل نداره؟؟؟؟؟؟/