2777
2789
عنوان

کسی میگرن داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 55 پست

آره عزیزم من دارم...

میگرن من اصلاً بدون قرص  و بطور طبیعی خوب نمیشه بلکه تشدید هم میشه.

باید ب ی دکتر مغز و اعصاب مراجعه کنی گلم. بهت ی قرص میده ک ی مدت طولانی مرتب مصرف میکنی و فاصله ی بین سردردهات بیشتر میشه. خیلی بهتر میشی...

ی قرصم میده وقتایی ک میگرنت میگیره میخوری خوب میشی. این قرص های میگرن تنوع زیادی داره، واسه هرکی ی چیزی تجویز میکنن.

من آوامیگرن میخوردم موقع سردرد. برام خوب بود، زود خوب میشدم. ولی مث اینکه این قرصه رو قاچاقی میاوردن میفروختن، دیگه داروخونه ها نمیارنش. الان هروقت سرم درد میگیره ی ژلوفن میخورم زود خوب میشم. راضی ام خداروشکر

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها یچیزی. من وقتی صربه سنگی بهم بخوره سرم یهویی تکون بخوره درد میگیره. مثلا یکی یهو محکم بزنه پشتم انگار یچیزی تو سرم تکون میخوره درد میگیره. شمام همینطورید؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
عاره منم شدید میشه بالا میارم درست میشه.. خیلی بده  تابستونم داره میاد  وای وای

اره فقط اون لحظه بالا اوردن بيشترين كمك رو بهم ميكنه. وااااي اره دقيقا😢من از گرما و خستگي زياد و جاهاي شلوغ و استرس اينجوري ميشم به طوري حالم بد ميشه كه كنترل هيچي دستم نيست داخل چشمام انگار دارن سيخ ميزنن دردش ميزنه كنار شقيقه هامو پيشونيم😔

خداياشكرت....❤️ 
آره عزیزم من دارم... میگرن من اصلاً بدون قرص  و بطور طبیعی خوب نمیشه بلکه تشدید هم میشه. باید ...

خداروشکر 

نه بابا برا من شدید بشه هیچی درستش نمیکنه جز استراحت طولانی 

بچه هم دارم .. مامانمم شهر دیگس 

خیلی سختمه 

بچها یچیزی. من وقتی صربه سنگی بهم بخوره سرم یهویی تکون بخوره درد میگیره. مثلا یکی یهو محکم بزنه پشتم ...

اره سرمم مثلا یهو بچرخونم درد میگیره. خیلی درد. بدیه اون لحطه از همه چیز بیزار میشم

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
بچها یچیزی. من وقتی صربه سنگی بهم بخوره سرم یهویی تکون بخوره درد میگیره. مثلا یکی یهو محکم بزنه پشتم ...

آره. منم بعضی وقتا با همین کارا احساس میکنم مغزم تکون خورده تو سرم و سرم درد میگیره. مثلاً ورزش های سنگین و بپر بپر نمیتونم بکنم. مغزم تکون میخوره 🙁

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

من میگرن دارم (میگرن شدید و عصبی). یه مدت که نمی دونستم چه مرگمه تا اینکه فهمیدم میگرنه

ببین یه اقداماتی باید قبل از حمله میگرن انجام بدی و یه سری اقدامم اگه حمله رخ داد. مثلا من میگرنم شروع بشه، نباید ادویه بخورم، اصلا نباید چیزایی مثل ترشی بخورم (هرچی که بو یا طعم قوی داره شدید ترش میکنه). باید نور و کم کنم. سعی کنم بی تحرک باشم. سر و صدای زیادی دور و برم نباشه و سعی کنم بخوابم. هر حرکتی که مخالف اینایی که گفتم انجا مبدم در نهایت منجر به حمله شدید میگرنی و استفراغ میشه  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
شماهم الان باردارید سردرداتون قطع شده؟

ن اوایل بارداریم مدام سردرد داشتم خیلی بد بود.همیشه ی دستمال ب سرم بسته بودم قرصم ک نمیتونستم بخورم. ولی الان بهتر شدم 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
من میگرن دارم (میگرن شدید و عصبی). یه مدت که نمی دونستم چه مرگمه تا اینکه فهمیدم میگرنه ببین یه ...

دقیقا مث من

اخه میدونی وقتی بخاد شروع شه هیچی تاثیر نداره .. فقط میرم میخابم 

من قبلا میرفتم کلینیکی جائی سرم میزد توش دیکلوفناگ میزد خیلی بهتر میشدم 

اما انقد مسکن خوردم بخاطر این میگرن لعنتی ب مسکنم مخصوصا دیکلوفناک حساسیت پیدا کردم . استفاده کنم کهیر میزنم شدید😒