2777
2789
عنوان

کسی میگرن داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 55 پست
ن اوایل بارداریم مدام سردرد داشتم خیلی بد بود.همیشه ی دستمال ب سرم بسته بودم قرصم ک نمیتونستم بخورم. ...

عاره منم تا سه چهار ماه اول بدجور بود 

اما بعدش خیلی خیلی کم شده هم شدتش هم فواصلش ...هعی خدا همه مریضارو از جمله میگرنیاوو شفا بده 

امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. منم بعضی وقتا با همین کارا احساس میکنم مغزم تکون خورده تو سرم و سرم درد میگیره. مثلاً ورزش های ...

منک اینطوری میشم ب هرکی میگم بهم میخنده. مثلا داییم یهو میاد میزنه پشتم من میگم اخ سرم میگ من پشتت زدم چ ربطی ب سرت داره. ولی خب باورش نمیشه کسی. دیشب شوهرم دستشو گذاشت دوطرف لپم سرمو تکون داد شبش تا صب سر درد داشتم. بعضی وقتا میگم نکنه تومور دارم ک تکون میخوره درد میگیره

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
خداروشکر  نه بابا برا من شدید بشه هیچی درستش نمیکنه جز استراحت طولانی  بچه هم دارم .. ما ...

ای جونم... آره با بچه سر و کله زدن خیلی سخته... 🙁

عزیزم آرامش و سکوت خیلی مهمه. سعی کن هیچ استرسی بهت وارد نشه. مجرد ک بودم هرروز من و مامانم بحث میکردیم  همیشه ی خدا میگرنم میگرفت.دیگه کلافه شده بودم. ولی حالا ک ازدواج کردم چندساله، خداروشکر میگرنم خیلی خیلی کم میگیره. اونم بخاطر گسنگی و خستگی و بیخوابیه... راحت شدم 😐

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
ای جونم... آره با بچه سر و کله زدن خیلی سخته... 🙁 عزیزم آرامش و سکوت خیلی مهمه. سعی کن هیچ استرسی ...

عاره خیلی مهمه ک ارامش داشته باشی 👍انشالله بهترم بشی

دقیقا مث من اخه میدونی وقتی بخاد شروع شه هیچی تاثیر نداره .. فقط میرم میخابم  من قبلا میرفتم ...

آخی خیلی سخته واقعا. من سعی میکنم مصرف قرصم حداقل باشه. الان یه مدتی میشه که منجر به استفراغ نشده (ینی سردرد انقدر زیاد میشد که اینجوری میشد)

همون کارایی که گفتم و انجام بده. سعی کن چشماتو ببندی و اگه واقعا شدید بود قرص بخوری. من اگه کار خاصی نداشته باشم یا دعوت نباشم جایی اصلا قرص نمیخورم و سعی میکنم بدون قرص ختم به خیرش کنم ولی اگه قرص بخورم ژلوفن میخورم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
منک اینطوری میشم ب هرکی میگم بهم میخنده. مثلا داییم یهو میاد میزنه پشتم من میگم اخ سرم میگ من پشتت ز ...

ای جان 😁 نه عزیزم خدانکنه...

این دردو بیشتر میگرنیا دارن. منم همینطوری ام. خیلی خیلی سرم حساسه‌... باید همه چیو بپام ک اذیتم نکنه.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
آخی خیلی سخته واقعا. من سعی میکنم مصرف قرصم حداقل باشه. الان یه مدتی میشه که منجر به استفراغ نشده (ی ...

نه دیگ الان 3ساله قرص نخوردم .. تو بارداری ک دیگ اصلا 

ممنون بابت راهنمایی 

انشالله ک زود بشی و اصلا سردرد نگیری 

نه دیگ الان 3ساله قرص نخوردم .. تو بارداری ک دیگ اصلا  ممنون بابت راهنمایی  انشالله ک زو ...

قربونت. آفرین قرص و هرچه کمتر بخوری بهتره  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
منک اینطوری میشم ب هرکی میگم بهم میخنده. مثلا داییم یهو میاد میزنه پشتم من میگم اخ سرم میگ من پشتت ز ...

نه اصن میگرن ک باشی 

نسبت ب همه چی حساسی 

تکون زیاد ..نور زیاد .. صدای زیاد ..همه چی دیگ

روغن سیاه دونه بدون بو بگیر بزن ب گیج گاهات سر نیم ساعت خوب میشی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا