2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 120 پست
اگه اینطوریه باید نسل بشر منقرض بشه کلا هیچکی تولید مثل نکنه

همه جا که اینطوری نیست شرایط بعضی جاهای دنیا اینقدر شرایط ایده‌آل هست که بشه یک بچه رو در بهترین حالت توش بزرگ کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدت رو قشنگتر کن جانمهمه دارن منطقی نظر میدن جز شما که فکر کردی موضوع دخالته

دیدم قشنگه وامثال شماهارودرک نمیکنم که چرابچه میارید چرایه موجودی رومیخواید بدنیابیارید منم ازدیدخودم گفتم دلایلم شخصی هست یه فاکتورایی برای شمامهم هست واسه من بی اهمیت وبرعکس هم هست لازم نیست بقیه روقضاوت کنم 

گاهی انسانم آرزوست
بعضیا بخاطر شوهراشون بچه دار میشن بعضیا هم بخاطر ادامه نسلشون

علاقه به مادرشدن

تصمیم نگرفتن جای یعنی موجود دیگه ووو

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بنظرم اینکه ببینم بجم همجین حایی زندکی میکنی خیلی عذابم میدهوکرنه منم بچه دوستدارم

اگه همه مثل شما فکر کنن ایران تو اون ۸سال جنگ منقرض میشد

خدا خودش برنامه میچینه منتظر افکار من وشما نیست

..........
دنیا جای سختیه برای همه اما من دوست دارم بچم وجود داشته باشه اگه من این وجود رو به دنیا نیارم ممکنه ...

ولی شما میتونی باعث بدبختی یه وجود و موجود دیگه نباشی

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

کسی که پولدار باشه و اعصاب داشته باشه و شوهر خوبی داشته باشه و مهم تر از اون به خودشناسی رسیده باشه خب چه اشکال داره که بچه دار بشه؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اگه همه مثل شما فکر کنن ایران تو اون ۸سال جنگ منقرض میشدخدا خودش برنامه میچینه منتظر افکار من وشما ن ...

عزیز هر زمان یه شرایط بود یه فرهنگ و یه سبک زندگی

من نطر خودم اینه

بچه گناه داره اینجا عذاب بکشه

خود من هرروز استرس دارم

بنظرم اینکه ببینم بجم همجین حایی زندکی میکنی خیلی عذابم میدهوکرنه منم بچه دوستدارم

بچه امنیت روانش رو از پدر مادر میگیره نه دلار و جنگ و آلودگی هوا و...

اینا مشکلاتی نیستن که آدم رو بدبخت کنن

بدبختی بچه قبل ۷ سالگی تو دل خونه اتفاق نیفته

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ولی شما میتونی باعث بدبختی یه وجود و موجود دیگه نباشی

من خودم احساس بدبختی نمیکنم پس چرا باید فکر کنم که اون قراره بدبخت بشه؟

من این دنیا رو دوست دارم تجربه زندگی رو دوست دارم لذت میبرم از زندگی کردن 

واقعا لذت بخشه 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

کسی که پولدار باشه و اعصاب داشته باشه و شوهر خوبی داشته باشه و مهم تر از اون به خودشناسی رسیده باشه ...

بچه به جز این موارد برای رشد سالم به آب و هوا و امنیت هم نیاز داره.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️