2777
2789
azizam benevis be fereshteie arezooham name minevisam salam fereshteye man mamnoonam azinke name ...

بسزونه؟؟؟؟

مطمینی ؟؟؟

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی آرزوها و خواسته هامونو روی کاغذ بیاریم مخصوصا اینکه جملات تاکیدی و اول شخص مفرد باشه، تموم کائنات دست در دست هم میدن تا اون اتفاق واسمون بیفته، هیچ ربطی به شرک و کفر نداره.....

فدای اون منطقت بشم خودتم میگی کسی که نفوذش بیشتر باشه رو واسطه میکنیم خب عزیزم کدوم دین گفته فرشته ه ...

احسنت 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
البته بهتره نشون بدیم که نامه نوشتن قسمتی از قانون جذبه  چون خیلیا فکر میکنن به فرشته فقط نامه ...

نوشتی تا حالا ؟ 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
من هم فرقی نمیبینما

اگه شما ادما قرن۲۱ بین خودتون و انسانی که نه تلویزیون نه اینترنت ....میدونست یعنی چی در واقع بیخبر از عالم بود یکی میدونید   اشتباه میکنید خدا شما ۲ تا رو یکی نمیبینی چون اون هیچی نمیدونست اون حرفا رو میزد شما میدونین میزنین عین اینکه مثلا یکی  لال باشه نتونه حرف بزنه و شهادت   تو دادگاه بده پس بااون کاری ندارن ولی اگه لال نباشی و خودت بزنی به لال بودن اونقدر کتکت میزنن تا بحرفی

من گرفتم انجام بده و رها کن خودتو بعدش روشش تو نت هست از رو نمونه نامه بنویس

یعنی چی رها کنم؟

یعنی دیگه بهش فکر نکنم؟

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
فدای اون منطقت بشم خودتم میگی کسی که نفوذش بیشتر باشه رو واسطه میکنیم خب عزیزم کدوم دین گفته فرشته ه ...

عزیزم فرشته ها از ما به خدا نزدیکترن و به قول شما سربازی خدارو میکنن کاری که خیلی از ماها نمیتونیم بکنیم.واسه همین خدا شاید به خاطر گناهامون حاجتمونو دیر بده ولی اگه فرشته هاش ازش بخوان حرفشونو زمین نمیندازه

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
نمیدونم چرا با خوندن جملهی فرشته عددی نیست!!!!!!تو جمله تون من به جای شما احساس گناه کردم.شاید مرتبه ...

عزیزم اطلاعاتنون بالا ببریم .اونا ایمانشون اجباریه نه اختیاری.

وقتی میگن خدایا برای چی ادم افریدی ما که تورا پرستش میکنیم خدا میگه من دوست دارم موجودی بیافرینم که خودش به اختیار خودش منو دوست داشته باشه و عبادتم کنه در واقع خدا میخاست ادمیزاد اونو کشف کنه

نوشتی تا حالا ؟ 

من نوشتم که به عشقم برسم تابستونی

ولی بیشتر از خود قانون جدب استفاده میکنم

ولی گهگاهی میخوام بنویسم

اما میخوام تا میتونم به خود خدا بفرستم

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sᴏ ɪ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛs ᴡɪʟʟ ʜᴀᴘᴘᴇɴ ᴛᴏ ᴍᴇ.