2777
2789

شمایی که می خواهی نامه رابنویسی دیگه چرا می پرسی 

به نظرم  خیلی زیر پوستی ویواش دارین کاری رو که ازتون خواستن انجام میدن مثل گروهکها 

واینکار یعنی فرقه جدید راه انداختن بدعت گذاشتن در دین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمایی که می خواهی نامه رابنویسی دیگه چرا می پرسی  به نظرم  خیلی زیر پوستی ویواش دارین ...

من فقط دلم میخواست تجربیات دوستان رو بدونم

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

داخل نامه ازشون درخواست نشونه کن . میگن گاهی پر گاهی سکه میذارن. واسه من پر بود. با اینک تو خواب هم دیدم بازم مطمئن نبودم از جانب فرشته هاست و دوباره ازشون خواستم. اون پر روی دفتر من بود ک یک لحظه سرمو برگردوندم نبود کل اتاقرو گشتم نبود ک نبود فهمیدم ک ازم گرفتن تو همون لحظه دوباره خواستم باورتون نمیشه پر رو دقیقا زیر دست من کنار گوشیم گذاشتن. 

من دقیق همه جارو گشتم. هنوزم اون پر رو واسه یادگاری نگهش داشتم لای قران

سلام😀

چیکار باید بکنم؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
من نوشتم که به عشقم برسم تابستونی ولی بیشتر از خود قانون جدب استفاده میکنم ولی گهگاهی میخوام  ...

انشالا بهش برسی

اگه صلاحتون در اینه....

سلام  خوش اومدی    

مرسی😀

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
انشالا بهش برسی اگه صلاحتون در اینه....

اشتباهتون همینجاس

صلاحمون رو‌خودمون میسازیم

طبق قانون جذب

نامه نوشتن هم جزوی از قانون جذبه

برای هر فرشته جدا نامه بنویسید

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sᴏ ɪ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛs ᴡɪʟʟ ʜᴀᴘᴘᴇɴ ᴛᴏ ᴍᴇ.
ما فرشته ها رو واسطه قرار میدیم  مث امامان ک واسطه قرار میدیما

اخه بین فرشته و پیامبر فرق هست 

چرا دارین سجده فرسته بر ادم انکار میکنین

اگه کمی معتقد به فرشته باشین باید کم بودن جایگاه فرشنه از انسان هم قبول کنین

چرا هیچ کدوم نمیخاین واقعیت این که فرشته سرباز اجباری خداست با پیامبر که وزیر اونه  قبول کنید شما ها یا خودتون گول میزنین یا میترسین اگه به پیامبر حالا مال هر دینی میخاد باشه متوسل بشین باید یه سری قوانینشون هم به یاد بیارین ...

بچه ها من قانون جذب و با نامه به فرشته ها رو و دفتر آرزوها رو همرو باهم 

قاطی کردم فرقش چیه   

اشتباهتون همینجاس صلاحمون رو‌خودمون میسازیم طبق قانون جذب نامه نوشتن هم جزوی از قانون جذبه برای ...

یعنی چی صلاحمون رو خودمون میسازیم؟؟!!