2777
2789
نه نیست ولی معنیش اینکه سرباز اختیار نداره .در حدی هم نیست که بخاد واسطه کسی بشه .فک کن تو شاه مملکت ...

حاج اقا پناهی تو سخنرانیهاش میگفت وقتی میخواین یه نفر مثلا رییس یه اداره کارتونو را بندازه و بخواین که حرفتون زمین نیوفته حتما میرین از کسی که رییس خیییلی قبولش داره خواهش میکنین بیاد وساطت کنه و درخواستتونو از طریق اون به رییس میگین .میگفت وقتی میخواین از خدا چیزی بخواین اسم عزیزاشو بیارین مثلا بگین بحق فاطمه،یا دستبوس امام رضا شین و از امام رضا بخواین.این به این معنا نیست که امام رضا حاجتمونو میده .این ینی امام رض ا وساطت میکنه و حاجتمونو از خدا میخواد .الانم فرشته ها حاجت نمیدن ولی واسطه میشن و حاجتمونو از خدا میخوان

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مسخره نکردم.نقد کردم.در ضمن اون چوپان بود یعنی بیسواد بیخبر از دنیا الان قرن ۲۱  خودمون د ...

من هم فرقی نمیبینما

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
من به هر دو مینویسم

البته بهتره نشون بدیم که نامه نوشتن قسمتی از قانون جذبه 

چون خیلیا فکر میکنن به فرشته فقط نامه مینویسی و‌جبهه میگیرن

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sᴏ ɪ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛs ᴡɪʟʟ ʜᴀᴘᴘᴇɴ ᴛᴏ ᴍᴇ.

اخرین جمله

همه ادیان معتقدن فرشته تعظیم انسان کرد پس نتیجه جایی که پیامبر نتونه کاری کنه فرشته ععدی نیست فراموش نکیم

جبرییل شب معراج نتونست بالا بره ولی پیامبر تونست  پس بازم جایگاه انسان بالاتر از فرشته است

دیدمون وسیع کنیم 

دقیق فکر کنیم

ب منم کمک کردن

مم واسه امتحانات پایان ترم ازشون کمک خواستم و تاکید بر نمرات عالی

البته تقلب کردما ولی اینم خودش با ی داستانی شروع ک شد ب قول گفتنی اتفاقی نبود

یکی از کارمندای دانشگاه ازم خواستگاری کرد و بعد اینک نامه رو نوشتم تماس گرفتن و گفتن واسه درسای سختمون میاد بعنوان مراقب‌ 

معدل ترمم ۲۰ شد . تو عمرم معدل ۲۰ نداشتم

ب منم کمک کردن مم واسه امتحانات پایان ترم ازشون کمک خواستم و تاکید بر نمرات عالی البته تقلب کردما ...

وای خیلی عالی بود

منم چندسال پیس تو سایت با نامه نوشتن به فرشتگان آشناشدم وبراخریدخونه دل خواهم ودرمکان موردنظرم به فرشته ها نامه نوشتم  خوشبختانه الان دارم اسباب کشی می کنم شوهرم دیروز یکی ازنامه ها رو پیدا کرد در همون مکانی که تو نامه بود خونه خریدم حالا بهش ایمان آوردم

باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
ب منم کمک کردن مم واسه امتحانات پایان ترم ازشون کمک خواستم و تاکید بر نمرات عالی البته تقلب کردما ...

واسه تقلب حاجت گرفتیا کلک😁😅

حالا اگه من بودم خخخ

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید
منم چندسال پیس تو سایت با نامه نوشتن به فرشتگان آشناشدم وبراخریدخونه دل خواهم ودرمکان موردنظرم به فر ...

واووووو چ عالی

اخرین جمله همه ادیان معتقدن فرشته تعظیم انسان کرد پس نتیجه جایی که پیامبر نتونه کاری کنه فرشته ععدی ...

نمیدونم چرا با خوندن جملهی فرشته عددی نیست!!!!!!تو جمله تون من به جای شما احساس گناه کردم.شاید مرتبه فرشته ها از انسان پایینتر باشه ولی مطمئنا ایمانشون هزار برابر قویتر بوده که تونستن تو بهشت بمونن

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
حاج اقا پناهی تو سخنرانیهاش میگفت وقتی میخواین یه نفر مثلا رییس یه اداره کارتونو را بندازه و بخواین ...

فدای اون منطقت بشم خودتم میگی کسی که نفوذش بیشتر باشه رو واسطه میکنیم خب عزیزم کدوم دین گفته فرشته ها جایگاه خاصی پیش خدا دارند همه ادیان بدون استثنا معتقدن  انسان اشرف مخلوقاته ؛فرشته خودش وقتی به این واقعیت پی برد برای اعتراف به این مساله بود که جلوی ادم سجده کرد مگر نه بار اول  گفت خدا مگه انسان چی داره که برتر از ما باشه....

پس منم میگم وقتی انسان (پیامبران)مقامش بیشتر از فرشته هست چرا ما از فرشته که قدرتی نداره نفوذی نداره کمک بخواییم