2777
2789

سلام بچه ها شوهرم سرماخورده و حالش بده عقدیم شهر  آباده شیراز هستم  3ساعت راهه تا اصفهان امروز کلاس داره ساعت 2.7 میتونم با اتوبوس برم اصفهان و بعدم با تاکسی برم دم آموزشگاهش .2هفته است همو ندیدیم چون امتحان داره گفته اینهفته هم نمیاد ک ببرتم ازطرفی چن با هی گفتم خودم میام قبول نکرده بنظرتون اگه الان بی خبر برم دعوام نمیکنه ؟ ازطرفی من مجرد ک بودم مارکوپولویی بودم واسه خودم تزبس اینوراونور تنهایی میرفتم ولی از 8ماه پیش ک نامزدی و عقد کردیم دیگه با اتوبوس هیچ جا نرقتم2 نظر بدید لدفا

بهت میگم جان دلم و لازمه متذکرشم که هیچی واسه آدمی عزیزتر از جونش نیست.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بری ناراحت میشه دعواتون میشه بنظرم نرو

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

نرو

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نه به نظرم..صبوری کن تا خودش بیاد بعد درسش..

اخر هفته امتحان داره  نمیدونم کاردرستیه برم یانه

بهت میگم جان دلم و لازمه متذکرشم که هیچی واسه آدمی عزیزتر از جونش نیست.   

این مردا سوپرایزارو زهر مار میکنن 

بری حتما میزنه تو برجکت

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

منم عقد بودم شوهرم طرح بود يه بار همچين حركتي زدم شوهرم خيلي خوشحال شد ولي قرار بود شبش برگردم نزاشت دو روز نگهم داشت قيافه مامانم بعدش ديدني بود😅

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

نرو چون گفته نیا ناراحت شه تنش و اعصاب خوردیه الکی پیش میاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نه نرو....البته ببین اخلاقش چجوریه بددل وشکاک نیس که خوبه 

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...