2777
2789
عنوان

حس بدی دارم به خودم

82 بازدید | 8 پست

یه دختر عمو دارم خیلی زبون بازه 

کلا حتی درد غریبه هام میندازه به جون خودش

کسیو برا اولین بار میبینه انگار خیلی وقتع میشناسدش 

ولی من اینجوری نیستم 

کلا نمیتونم باشم دست خودم نیس

خانوادم همش طعنه اونو میزنن بهم😐

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد تو چرا به خودت می بدی داری؟ 

برات مهم نباشه .

منم هی اینو و اونو میکوبن تو سرم .

یه گوشم دره یکی در واژه . 

بیخیال نباید حرف بقیه روت تاثیر بزاره به درک 

خودت رو دوست داشته باش و تو خیلی با لیاقتی 🌷 

نزار خودتم باورت شه....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

بعد تو چرا به خودت می بدی داری؟ برات مهم نباشه .منم هی اینو و اونو میکوبن تو سرم .یه گوشم دره یکی در ...

میگن چون تو اینجوری ای موندی ولی اون ازدواج کرده

گفتم هرکسی یه جوریه

میگن چوبشو میخوری

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

میگن چون تو اینجوری ای موندی ولی اون ازدواج کردهگفتم هرکسی یه جوریهمیگن چوبشو میخوری

اگه خودت فکر می‌کنی ایراد یا اخلاق بدی داری درستش کن خوب عزیزم....

ولی اگه نا حق میگن به هیچ جات نباشه ، بگو اون شوهر کرد کجا رو گرفت؟ . مطمئن باش یکی بهتر از  شوهرای اونا برات پیدا میشه😂😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......