2777
2789
عنوان

خاطرات بودبودکی.گاه خنده گاه نابودکی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 230 پست

من و دختر همسایه بالایی با دوتا از همسایه ها دوست بودیم مال اون روبرو بود مال من سر کوچه اغلب هم نامه نگاری میکردیم😂😂😂 صبح ها هم تو راه مدرسه همو میدیم چه شبها که ما از سرما سگ  لرزه میزدیم اون دوتا هم صداش ون مینداختن سرشون برا ما آواز میخوندن نامه هامون رو با نخ دوخته بودیم یه  چهارصد برگی شده بود

خخخخ

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
من و دختر همسایه بالایی با دوتا از همسایه ها دوست بودیم مال اون روبرو بود مال من سر کوچه اغلب هم نام ...

چه دوران شیرینی بودواقعا

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکا کنم خیلی چاق بود تازه میخواستم بگم حیف داماد چرا اینو گرفته    

حالابادوست پسرت ازدواج کردی

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
وااای چقد باحال❤❤❤.عشقتون همیشگی انشاالله.ما بق بقوهامون این شکلی نیس از هم دوریم 😔

اخی عزیزم اون جوربم عالمی داره

چه دوران شیرینی بودواقعا

يعني عالی بودا گاهی تو کوچه حرف میزدیم دوستش کشیک میداد داداش من میپیچید تو کوچه آژیر میکشید متفرق میشدیم😂

یبار بعد سه سال قرار بود ب م خونشون منو ببینه .عصر بود خر بودما اخه عصر ادم میره خونه همسایه روبه رویی😐بعد وقتی داشتم از خونشون میردم بیرون باز حرکات اکشن میزد.ببینه کی توخیابونه کی سر کوچس که بالا پشت بوم .منم گفتم برا اینکه مشکوک نشه سیخ میرم خونمون برم معازه سر کوچه منکه از خونه زدم بیرون تند تند رفتم سرکوچه یهو داداش بزرگم منو دید گفت کجا ومن همان جا مردم😐گفتم مغازه.گفت پولت کو.دیدم پولم نیست از شانس بدم افتاده خونشون.گفتم ء کوش😐😐😐بم دوتومن داد گفت برو بخر.ولی مردم از ترس.این داداشمم خیلی گیر بود

دیر اومدی نخواه زود برو    
حالابادوست پسرت ازدواج کردی

نه عزیزم مجردم

ترسیدم خواهرش بگیره بزنتم 😐

من ۴۷کیلویی با اون ۱۱۰کیلویی

مبارزه سخت بود از دور رقابت ها کناره گیری کردم

البته پسره ام‌منو نگرفت

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸
یبار بعد سه سال قرار بود ب م خونشون منو ببینه .عصر بود خر بودما اخه عصر ادم میره خونه همسایه روبه رو ...

يعني برمیگردیم عقب میبینیم چقدر نادون بودیم منتها چون داغ بودیم نمیفهمیدیم😂😂😂😂

چن سال پیش شب قدر همه خانواده رفتن مسجد منو ننه جونم مونده بودیم خونه. دوست پسرهم که سواستفاده گر گف بدوبیا بریم بیرون استرس افتاد به جونم دست وپام یخ کرده بود ولی رفتم نصف شب ننه رو هم خوابوندم خودم رفتم یه گشتی زدیم کلی چرت وپرت گفتیم برگشتم دیدم ننه توحیاط😱😱😱 به تته پته افتادم گف این وقت شب کجابودی گفتم هیچی ننه بدووووو بدورفتم تو پتو روکشیدم روسرم. فردا صبش گفتم دیگه فاتحم خوندس الانه که به بابام اینا بگه ولی دمش گرم هیچی نگف😁

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

همه خانواده هامون که متوجه شده بودن یه روزماقرارگذاشتیم بریم بیرون این جاخونمونوعوض کرده بودیم مصی اومدسرکوچمون منم حسابی به خودم رسیده بودم تریپ باشخصیتی زده بودم باماشینش اومدمنم توپیاده روبودم اومدم بیام اون وریه جوب بزرگ جلوم بودهمین اومدم بیام یهوشالاپ پخش زمین شدم اونم باصورت عینک دودیم زده بودم اصلا خیلی ناجوربود خیلی داغون شدم

الان بعد تمام اون استرس وترس واینا فقط یه بازدیدش مونده هی میرم‌نگاه میکنم آروم میشم

چه شانسی منم خیلی خوش شانس بودم

الان بعد تمام اون استرس وترس واینا فقط یه بازدیدش مونده هی میرم‌نگاه میکنم آروم میشم

اخیییی گلم