2777
2789
عنوان

خاطرات بودبودکی.گاه خنده گاه نابودکی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 230 پست
اهن الات ضایعات (خونه بغلی)

وای امروز کلاه قرمزی رو دیدی جیگر بخاطر یه نبات زعفرونه ی چکار میکرد پروفایلت رو میبینم یاد اون میوفتم فقط میخندما😂😂😂

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دیگه ادامه شو

شماهاهم بگین دیگه

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

منم ۴ سال با حضرت یار پسر همسایه روببه رویی دوست بودم.ماچون نمتونستیم همو بیرون ببینیم ساعت ۳ .۴ صب میومد دم خونمون باهم حرف میزدیم.اونم انقد میترسید هی میگفت بدبخت میشیم.یا هی میرفت وسط کوچه گوش میکرد نکنه صدا متشین بیاد مارو ببینن.منن سه تا داداش توخونه داشتم خیلی استرس داشت.ولی خیلی خوب بود دلم براش یه ذره شده.میومدم فقط میخوابوند درگوشم کلیم با این حرکتش حال میکرد.ایجوری عشقشو تزریق میکرد بم😐

دیر اومدی نخواه زود برو    
ندارم😩

الکیییی میگییی😆

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
منم ۴ سال با حضرت یار پسر همسایه روببه رویی دوست بودم.ماچون نمتونستیم همو بیرون ببینیم ساعت ۳ .۴ صب ...

خخخ چه جالب

بچه هامن اولین بارتاپیک میزنم.چندسال خاموش بودم بعدعضویتمم تاپیک نزدم 

وای امروز کلاه قرمزی رو دیدی جیگر بخاطر یه نبات زعفرونه ی چکار میکرد پروفایلت رو میبینم یاد اون میوف ...

دقیقا همین کاری که کردو من همیشه با بابام میکردم.

چه تلفنی چه وقتی خواب بود.

بیدارش میکردم میگفتم خوابیدی.

هنوزم تلفنی این کارو میکنم.

دوست پسرم عکس عروسی نشون میداد بهم

گوشیو ازش گرفتم‌گفتم عهههههههههه عروس چقدرررررر مانکن ماشالا نترکه بعدم هر هر خندیدم

دیدم اینجوریه😐

گفت خواهرمه

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸
بوخودا يني دارما ولي هيجان نداره مث مال تو

خوب بگواشکال نداره همشون که نبایدهیجانی باشه 

دوست پسرم عکس عروسی نشون میداد بهم گوشیو ازش گرفتم‌گفتم عهههههههههه عروس چقدرررررر مانکن ماشالا نتر ...

خخخخ اییی واییی چه نابودکننده